De lancering van de Palm Pre in Amerika was een succes

Er zijn in heel Amerika in de eerste twee dagen al meer dan 50.000 toestellen verkocht van de Palm Pre. De telefoon is in veel winkels uitverkocht en het is dus wachten op aanvulling van de voorraden.

Palm Pre

De Palm Pre werd drie dagen geleden voor het eerst verkocht in Amerika, volgens de eerste rapporten was deze lancering een groot succes voor Palm. Volgens analisten zijn er tussen de 50.000 en de 100.000 toestellen verkocht. Het succes kan de verkoop van de ‘oude’ iPhone niet evenaren maar het is toch een hele presentatie van fabrikant Palm. De verkoop leverde maar kleine rijen op voor de winkels en er waren een paar kleine voorvallen, zoals de vrouw die met haar auto de winkel in reed om maar als eerste een toestel te kunnen bemachtigen.

Doordat gisteren de nieuwe iPhone van Apple werd aangekondigd, is het verkoopsucces van de Pre voor Palm dubbel zo belangrijk. Om de competitie die nu speelt tussen deze fabrikanten te behouden is het erg belangrijk dat de verkoop van het toestel blijft doorgaan als de nieuwe iPhone over tien dagen in de winkel ligt. Maar doordat critici niet laaiend enthousiast zijn over de vernieuwde iPhone, zal de competitie tussen Apple en Palm waarschijnlijk alleen maar groter gaan worden.

Palm heeft nog niet gereageerd op de enorme verkoopaantallen van zijn toestel, de Palm Pre. Volgens analisten is de verkoop nog niet zo groot als bij de ‘oude’ iPhone 3G, daarvan werden in de eerste twee dagen 150.000 toestellen verkocht, maar het is toch mogelijk dat er van de Palm Pre meer dan 1 miljoen toestellen verkocht gaan worden in het eerste jaar. Wanneer het toestel van Palm in Nederland in de verkoop gaat is nog niet bekend.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. gwystyl2 -

    Als Blackberry een soortegelijk apparaat uitbrengt weet ik wel wat mijn volgende zakelijke toestel wordt. Helaas hebben we hier te maken met blackberry connect, dus moet ik deze laten schieten.
    Het lijkt in ieder geval wel een hele vooruitgang tov de oude Palm en Sony apparaten van een paar jaar geleden.

  2. michaelpb -

    Go Palm! Vind het toestel veel te duur, maar Apple verdient gewoon een heftige concurrent. Dat houdt alle partijen goed wakker. De iPhone is trouwens ook schreeuwend duur. Palm zou wel eens heel goed kunnen gaan scoren dankzij het nieuwe OS én uiteraard het fysieke toetsenbord. Go go go!

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters