De lancering van de Palm Pre in Amerika was een succes

Er zijn in heel Amerika in de eerste twee dagen al meer dan 50.000 toestellen verkocht van de Palm Pre. De telefoon is in veel winkels uitverkocht en het is dus wachten op aanvulling van de voorraden.

Palm Pre

De Palm Pre werd drie dagen geleden voor het eerst verkocht in Amerika, volgens de eerste rapporten was deze lancering een groot succes voor Palm. Volgens analisten zijn er tussen de 50.000 en de 100.000 toestellen verkocht. Het succes kan de verkoop van de ‘oude’ iPhone niet evenaren maar het is toch een hele presentatie van fabrikant Palm. De verkoop leverde maar kleine rijen op voor de winkels en er waren een paar kleine voorvallen, zoals de vrouw die met haar auto de winkel in reed om maar als eerste een toestel te kunnen bemachtigen.

Doordat gisteren de nieuwe iPhone van Apple werd aangekondigd, is het verkoopsucces van de Pre voor Palm dubbel zo belangrijk. Om de competitie die nu speelt tussen deze fabrikanten te behouden is het erg belangrijk dat de verkoop van het toestel blijft doorgaan als de nieuwe iPhone over tien dagen in de winkel ligt. Maar doordat critici niet laaiend enthousiast zijn over de vernieuwde iPhone, zal de competitie tussen Apple en Palm waarschijnlijk alleen maar groter gaan worden.

Palm heeft nog niet gereageerd op de enorme verkoopaantallen van zijn toestel, de Palm Pre. Volgens analisten is de verkoop nog niet zo groot als bij de ‘oude’ iPhone 3G, daarvan werden in de eerste twee dagen 150.000 toestellen verkocht, maar het is toch mogelijk dat er van de Palm Pre meer dan 1 miljoen toestellen verkocht gaan worden in het eerste jaar. Wanneer het toestel van Palm in Nederland in de verkoop gaat is nog niet bekend.

Bron: Softpedia

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters