De lancering van de Palm Pre in Amerika was een succes

Er zijn in heel Amerika in de eerste twee dagen al meer dan 50.000 toestellen verkocht van de Palm Pre. De telefoon is in veel winkels uitverkocht en het is dus wachten op aanvulling van de voorraden.

Palm Pre

De Palm Pre werd drie dagen geleden voor het eerst verkocht in Amerika, volgens de eerste rapporten was deze lancering een groot succes voor Palm. Volgens analisten zijn er tussen de 50.000 en de 100.000 toestellen verkocht. Het succes kan de verkoop van de ‘oude’ iPhone niet evenaren maar het is toch een hele presentatie van fabrikant Palm. De verkoop leverde maar kleine rijen op voor de winkels en er waren een paar kleine voorvallen, zoals de vrouw die met haar auto de winkel in reed om maar als eerste een toestel te kunnen bemachtigen.

Doordat gisteren de nieuwe iPhone van Apple werd aangekondigd, is het verkoopsucces van de Pre voor Palm dubbel zo belangrijk. Om de competitie die nu speelt tussen deze fabrikanten te behouden is het erg belangrijk dat de verkoop van het toestel blijft doorgaan als de nieuwe iPhone over tien dagen in de winkel ligt. Maar doordat critici niet laaiend enthousiast zijn over de vernieuwde iPhone, zal de competitie tussen Apple en Palm waarschijnlijk alleen maar groter gaan worden.

Palm heeft nog niet gereageerd op de enorme verkoopaantallen van zijn toestel, de Palm Pre. Volgens analisten is de verkoop nog niet zo groot als bij de ‘oude’ iPhone 3G, daarvan werden in de eerste twee dagen 150.000 toestellen verkocht, maar het is toch mogelijk dat er van de Palm Pre meer dan 1 miljoen toestellen verkocht gaan worden in het eerste jaar. Wanneer het toestel van Palm in Nederland in de verkoop gaat is nog niet bekend.

Bron: Softpedia

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters