De Motorola Moto G5 is nu in Nederland te koop

Goed nieuws voor Nederlandse Motorola Moto G5 liefhebbers. Het nieuwe Moto toestel is nu in Nederland te koop, met of zonder abonnement. Hiermee is Nederland één van de eerste landen waar de telefoon al beschikbaar is. Het nieuws komt enigszins als een verrassing, aangezien Lenovo het toestel nog maar twee weken geleden presenteerde tijdens het Mobile World Congress.

Motorola Moto G5 via GSMwijzerMotorola Moto G5 te koop bij Belsimpel, GSMwijzer en Mobiel

De Moto G5 is beschikbaar via Belsimpel, GSMwijzer en Mobiel voor 199 euro. Ook is het natuurlijk mogelijk de smartphone in combinatie met een abonnement te verkrijgen. Het is wel zo dat vanaf dit jaar nieuwe regels van toepassing zijn. Wanneer de kosten van het toestel in de abonnementsprijs zijn verwerkt, wordt dit gezien als een lening. Hierop zijn de regels uit de Wet op financieel toezicht van toepassing. Ook wordt hier een BKR-registratie aan overgehouden.

Beschikbaarheid buiten Nederland

Motorola Moto G5In andere Europese landen, zoals Duitsland, kan het toestel alleen nog maar vooruitbesteld worden. Maar gezien Lenovo al is begonnen met het verschepen van de toestellen naar Europa, zal daar waarschijnlijk binnenkort verandering in komen. Amerikaanse gebruikers zullen de smartphone in het buitenland moeten bestellen. De Moto G5 zal niet worden uitgebracht in de Verenigde Staten.

Moto G5 Plus vanaf april in Nederland te koop

Er bestaat wel een kans dat de grotere broer van de G5 beschikbaar zal zijn voor Amerikaanse Moto fans. De Moto G5 Plus is in Nederland nog niet op voorraad, maar zou vanaf april beschikbaar moeten zijn.  Het grotere toestel heeft ook een grotere prijs en zal voor €279 bemachtigd kunnen worden.

Bron: GSMHelpDesk

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters