'De nieuwe iPad krijgt kleine hardware revisie'

Volgens bronnen die zich bevinden in de supply chain voor de productie van de nieuwe iPad krijgt deze tablet binnenkort een kleine hardware revisie. Hierbij zal onder andere de batterij iets veranderd zijn om oververhitting te voorkomen.

De nieuwe Apple iPad foto

De nieuwe iPad werd door Apple op 3 maart aangekondigd. Nu het apparaat ondertussen alweer enkele maanden te koop is krijgt deze binnenkort een kleine hardware revisie. Een hardware revisie is vrij gebruikelijk om mogelijke problemen te voorkomen of de productie te vereenvoudigen en goedkoper te maken. Digitimes beweert van bronnen die zich bevinden in het productieproces van de nieuwe iPad te hebben vernomen dat zo’n revisie er ook voor de iPad aankomt. Hierbij zou het gat van de cameralens iets groter zijn gemaakt en verdere maatregelen zijn genomen om oververhitting te voorkomen.

Vlak na de lancering van de nieuwe iPad schreven we al dat er mensen last hadden van oververhitting. Om oververhitting te voorkomen zou de accu een nieuwe revisie hebben gekregen. Een andere verandering is dat de accu mogelijk wat lichter is gemaakt om de nieuwe iPad in zijn totaal wat lichter te maken. Ten slotte zou Sharp een grote order hebben gekregen om 2 miljoen panelen voor de nieuwe iPad te maken. Mogelijk omdat de andere leveranciers moeite hebben aan de vraag te voldoen. Volgens de bronnen van Digitimes wordt de nieuwe revisie in de zomervakantie op de markt verwacht. Een speciale aankondiging zal hiervoor niet komen omdat het enkel om wat kleine verbeteringen gaat die weinig mensen zullen opmerken.

Bron: Digitimes

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Marcel Marselinus Marieja Seger -

   Ik vind het eger mooi maar het is allemaal
   Wat groot en dan kan je het niet overal gebruiken
   Dat heb je ook met die grooten telefoon Samsung
   Met een oud scherm Wat dan Wel vernieuwd is ?

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters