De nieuwe is site online: Welkom op All About Phones!

Ons motto is dan ook: door gebruikers en voor gebruikers!

All About Phones is 2 maanden geleden begonnen als DaannO.com. Dit was een test site om te kijken of er animo was voor een site die helemaal in het teken staat van Telecom en alle randverschijnselen daarvan. En dat was! De eerste maand liepen de bezoekers aantallen snel op naar 200 personen en de laatste maand gingen we al richting 400 hits per dag. Dit is natuurlijk super en vandaar dat we besloten hebben om het allemaal dunnetjes over te doen met een nieuwe site en het op alle punten te verbeteren.

Waarom is All About Phones uniek? Simpel: de kracht van deze site is dat we geen reclame hebben die gebruikers irriteert of in de weg zit. Je komt hier voor je plezier, niet om iemands portemonnee te spekken. Ons motto is dan ook: door gebruikers en voor gebruikers!

All About Phones is opgericht door enthousiaste telecom gebruikers die dagelijks in de telecom werken of daarin geintresseerd zijn. Zo bestaat het Admin team uit een Windows Mobile specialist, iSP, die zijn eigen roms en progs maakt. Binnenkort zal hij dan ook allemaal nieuwe progs en roms uploaden in het download gedeelte. Verder hebben we ook een Symbian OS en Sony Ericsson specialist genaamd Ginz. Hij werkt elke dag met deze software en het is dan ook zijn werk. De Global Mod tribal27 is onze layout specialist. Hij heeft de banner en nog veel meer van deze site ontworpen en is zelf helemaal gek van Windows Mobile. Hij weet er dan ook erg veel van af en thema`s etc is helemaal zijn ding! Tot slot bestaat het nieuws team uit enthousiaste mensen die ons elke dag op de hoogte willen houden van het laatste telecom nieuws. Ook zij zijn vaak werkzaam in de telecom of zijn hier erg geïnteresseerd in. Zoals gezegd zijn we dus allemaal vrijwilligers met als doel elkaar informeren en helpen door middel van All About Phones.

All About Phones staat helemaal in het teken van Telecom, zo vind je hier het laatste nieuws en reviews van de nieuwste toestellen. Ook kan je hier downloads vinden voor je telefoon zodat je optimaal gebruik kunt maken van je toestel. Je kunt ook zelf reviews en downloads toevoegen aan All About Phones zodat andere mensen er ook wat aan hebben. Dit doe je door naar het desbetreffende topic te gaan en even door te nemen hoe en wat, het zit allemaal erg simpel en gebruiksvriendelijk in elkaar en je kan dus zo je weg vinden.

Natuurlijk willen wij weten wat jij vind van deze nieuwe site. Daarvoor kun je in dit topic terecht met je mening. Kritiek is natuurlijk ook welkom, mits het onderbouwd is.
Omdat het een nieuwe site is zullen er vast overal en nergens spelling fouten staan en bugs. We hebben alles getest en onderzocht, maar we hebben vast wat over het hoofd gezien, dus mocht je wat hebben gevonden meld het dan aub hier.

Tot slot wil ik nog even melden dat nog mensen zoeken om het nieuws team te versterken. Dus lijkt het jou leuk om bij het team te komen van All About Phones en de site van het laatste nieuws te voorzien, neem dan met ons contact op via deze site. Je kan dan een mailtje sturen naar werving@allaboutphones of contact opnemen met onze hoofdredacteur DaCoolz. Hij zal dan je mailtje beantwoorden en je meer info geven over de job. Ik hoop dat ik je binnenkort kan verwelkomen in het team!

Ik wil ook graag nog even een paar personen bedanken die hebben meegeholpen aan de opbouw van All About Phones. Als eerste tribal27 voor zijn super banner en tijd en moeite die hij in deze site heeft gestoken! Zonder jou was het echt niet gelukt! Ten tweede iSP, voor alle software die hij online heeft gegooid en zal gooien. En ElbertF voor het devven van deze site, ik heb echt enorm veel van je geleerd en wederom bedankt! Ginz voor het advies omtrent de site, hierdoor is alles nog beter geworden. En tot slot panter1976, zonder jou was mijn telecom avontuur nooit begonnen en daarvoor is mijn dank altijd groot!!

Dan wil ik al laatst namens de crew je veel plezier wensen op All About Phones en Alles Over telefoons en we hopen dat we je binnenkort in het forum spreken over de nieuwste telefoons!

Tot snel!

Daanno en het All About Phones team

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters