De Nokia 5800 besturen met de Wiimote

Dankzij een nieuwe hack kunnen gebruikers met een Nintendo Wii en een Nokia 5800 de controllers van de Wii gebruiken voor de besturing van hun 5800. Hierdoor wordt gamen opeens een stuk leuker en vooral makkelijker.

Wiimote

Symbianresources, bekend van onder andere Moolan, bracht vorig jaar een indrukwekkende Bluetooth-driver uit. Deze driver geeft de gebruiker de mogelijkheid om zijn telefoon via Bluetooth met een Wiimote te besturen. Natuurlijk is het onhandig om met een Wiimote door de menu’s te bladeren, maar de Wiimote is erg comfortabel als gamecontroller. Wii-bezitters hoeven dus geen Zeemote meer aan te schaffen voor een betere game-ervaring op hun mobiele telefoon. Inmiddels heeft All About Phones de Wiimote uitgeprobeerd op een Nokia 5800 XpressMusic en daaruit kwam de onderstaande video. Let overigens wel op dat je speakers niet te hard staan.

Het gamen via de Wiimote op de 5800 gaat erg soepel en het zorgt er daarnaast voor dat het een stuk leuker en vooral makkelijker wordt. Veel gebruikers zullen de Wiimote al goed kennen waardoor ze zich niet meer op controles hoeven te richten maar alleen nog op de game zelf. Via de onderstaande drivers kun je zelf ook proberen om het geheel aan de gang te krijgen. Installatie-instructies kun je hier vinden.

Download:

Bron: Symbianresources

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters