‘iPhone 7 niet gemaakt van aluminium’

Afgelopen jaren brengt Apple steeds in september een nieuwe iPhone uit. Dit jaar komen de iPhone 7 en 7 Plus uit. Volgens de verwachtingen van de betrouwbare analist Ming-Chi Kuo worden deze smartphones dunner dan hun voorgangers: tussen de 6 en 6,5 millimeter. Hierover schrijft het doorgaans betrouwbare MacRumors, dat wel vaker beschikt over informatie over nog niet aangekondigde smartphones van Apple. In de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zou ook de 3,5 mm audio-aansluiting voor oordopjes verdwijnen, waardoor de smartphones dunner kunnen worden.

iPhone 7
iPhone 7

Waterproof

Volgens de geruchten zal de iPhone 7 waterproof zijn en de telefoon zal niet meer van aluminium zijn, maar van een ander materiaal. Het is nog onbekend om wat voor materiaal het gaat. De iPhone 6S was ook gemaakt van en ander type materiaal dan de iPhone 6, al ging het toen alleen om een sterker aluminiumtype.

De iPhone 7 zal voorzien zijn van een Apple A10-processor, een M10-processor en een snellere grafische chip. Ter indicatie: in de iPhone 6s zit de A9-processor. Het scherm wordt dankzij saffierglas krasbestendig. Dit is een innovatie die Apple eigenlijk al in de iPhone 6 wilde implementeren, maar omdat schermproducent GT Advanced failliet ging, ging dat plan niet door.

Dubbele camera

De camera wordt opnieuw verbeterd: de iPhone 7 krijgt niet een 12-, maar een 13-megapixelcamera. Deze beschikt over twee verschillende lenzen. Het voordeel hiervan is dat de camera beter zal presteren bij weinig licht. Ook zal de nieuwe iPhone 7 volgens de geruchten mogelijk draadloos kunnen opladen en zal er een betere samenwerking zijn tussen de Apple Watch en de iPhone 7.

iPhone 7
iPhone 7

Design

De nieuwe iPhone 7 zal qua design niet veel anders zijn dan de iPhone 6 en 6 plus. De camera van de iPhone 7 zal niet meer naar buiten steken en de horizontale strepen op de achterkant zouden verplaatst zijn naar de bovenkant van het toestel om de antenne beter bereik te geven.

Specificaties

  • Verkrijgbaar in zilver, rosé goud en spacegrijs;
  • Opslagruimte 16GB, 64GB en 128GB;
  • Instapprijs vermoedelijk vanaf 749 euro;
  • Releasedatum waarschijnlijk september 2016;
  • iOS 10, A10-processor en M10-bewegingsprocessor;
  • 6 tot 6,5 millimeter dun;
  • 13-megapixelcamera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Sony Xperia XZ1

‘Specificaties en foto’s Sony Xperia XZ1 lekken uit’ lees verder

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

LG V30

LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien lees verder

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters