De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven

Voor mensen die graag een huisdier zouden willen, maar er geen tijd of plek voor hebben zijn virtuele huisdiertjes een ideale oplossing. Je hebt je beestje altijd bij je en kunt er om elk moment even mee spelen. Wat nog belangrijker is, is dat je hem op elk moment ook weer weg kunt stoppen. Voor wie nog op zoek is naar een klein vriendje zijn dit de beste vijf apps voor een virtueel huisdier.

Dragon Pet

Zoals de naam al aangeeft zorg je in Dragon Pet voor een draakje. Voordat je begint met spelen heb je de mogelijkheid om de kleur van het diertje te kiezen. Vervolgens verschijnt je draak uit een ei en rekent hij erop dat je voor hem zorgt. Je kunt onder andere verschillende spelletjes met je draak spelen of een boek geven om te lezen.

Beschikbaar voor Android

Dragon Pet

My Om Nom

Als je wel eens Cut the Rope hebt gespeeld zal deze naam je bekend in de oren klinken. Het poppetje dat je daar snoepjes moet voeren kun je nu fulltime verzorgen in My Om Nom. Je kunt Om Nom in bad doen, voederen, ermee spelen en zijn tanden poetsen.  Ook heb je opties om de omgeving wat aan te passen door verschillende decoraties en meubels te kopen. Ook is de app uitgerust met verschillende mini games. Wat je waarschijnlijk niet wist is dat er ook een vrouwelijke Om Nom is genaamd Om Nelle.

Beschikbaar voor iOS en Android

My Om Nom

My Boo

In My Boo zorg je voor een kleurrijk klein bolletje dat er gewoon te schattig uitziet. Hij rekent op je om hem gezond te houden en je kunt het bolletje ook voederen en ermee spelen. Hoewel het poppetje begint als een bol kun je allerlei lichaamsdelen toevoegen, zoals armen en benen. Zo kun je zelf de vorm van de virtueel huisdier bepalen en er iets unieks van maken.

Beschikbaar voor iOS en Android

My Boo

Cthulhu Virtual Pet

Deze app is gebaseerd op het werk van H.P. Lovecraft en laat je “The Great Dreamer” verzorgen. Hij is net wakker geworden en het is jouw taak om hem te begeleiden naar zijn volle potentie door hem van alles te voeren. Via minigames is het mogelijk om muntjes te verzamelen om voedsel te kopen voor je Cthulhu of andere activiteiten te laten uitvoeren.

Beschikbaar voor iOS en Android

Cthulhu Virtual Pet

Virtual Pet – Buddy

Buddy is de perfecte keuze voor mensen die wel een virtueel huisdier willen hebben, maar daar niet teveel naar om willen kijken. Buddy is een klein poppetje dat op je scherm rondloopt en verschillende animaties uitvoert. Voor het grootste gedeelte is dit gewoon wat hij doet. Hij vermaakt je een beetje en houdt je gezelschap. Om de zoveel tijd moet je hem dan toch wel even voeren en met hem spelen.

Beschikbaar voor Android

Virtual Pet Buddy

 

 

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters