De Windows Phone 7-toestellen die we zullen missen op een rijtje

In Nederland zullen er maar drie Windows Phone 7-toestellen gelanceerd worden, maar wereldwijd zijn dat er een stuk meer. Alle toestellen die niet in Nederland terecht zullen komen vind je hier.

Dell Venue Pro

Gisteren werden de eerste drie Windows Phone 7-toestellen voor Nederland aangekondigd: de LG Optimus 7, de Samsung Omnia 7 en de HTC 7 Trophy. Dat zijn echter zeker niet alle telefoons die gisteren aangekondigd werden. In dit artikel zullen we even een kort overzicht van de andere toestellen geven, die deels alleen in Amerika terecht zullen komen en deels andere Europese landen zullen bevolken.

Naast HTC, Samsung en LG kwam ook Dell nog met een nieuwe Windows Phone: de Dell Venue Pro. Het toestel, dat eerder uitlekte als de Dell Lightning, is de enige Windows Phone 7-telefoon met een naar beneden uitschuifbaar qwerty-toetsenbord en dat zal dan ook zijn grote USP zijn.

HTC had naast de 7 Trophy nog vier toestellen op de plank staan bij Microsoft: de 7 Mozart, de 7 Surround, de 7 Pro en de HD7. De eerste heeft twee belangrijke punten: de aluminium unibody en de 8-megapixelcamera met xenon-flitser. De HTC 7 Surround heeft als unieke punt zijn uitschuifbare speaker en de bijbehorende kick-stand waarmee het toestel een heuse draagbare bioscoop moet zijn. De 7 Pro is uitgerust met een qwerty-toetsenbord en dat zal dan ook het belangrijkste punt van het toestel zijn boven de andere Windows Phones. Tot slot is er de HD7, eigenlijk een incarnatie van de HD2 met Windows Phone 7 erop.

Windows Phone 7 familie HTC

 

Samsung Focus

LG had naast de Optimus 7 nog één toestel voor ons in petto, zoals de geruchten al suggereerde. Het toestel lekte uit onder de naam C900 en heeft in werkelijkheid twee namen gekregen: Optimus 7Q en Quantum. Het toestel heeft net als de GW620 groot toetsenbord en daarmee moet het toestel de concurrentie dan ook achter zich gaan houden.

Samsung lanceerde voor de Amerikaanse markt niet de Omnia 7, maar de Focus. Buiten het design zijn de verschillen tussen de toestellen niet groot, en net als bij de Omnia 7 moet de Focus het vooral hebben van zijn 4″ amoled-scherm.

LG Quantum

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters