‘Dit wordt het definitieve uiterlijk van de iPhone 8’

Wij zijn nog ver weg van de officiële onthulling van de iPhone 8. Er gaan allemaal verschillende concepten rond hoe het toestel eruit gaat zien. Er zijn weer schetsen en foto’s van het toestel gelekt.

Het scherm van de iPhone 8

De gelekte foto’s en schetsen zijn door een bron van Foxconn gelekt. Er wordt beweerd dat dit het definitieve ontwerp van de iPhone 8 wordt. Het toestel heeft een 5,8-inch Super Amoled-display. Het scherm is van 2,5D-glas gemaakt.

iPhone 8

Voorcamera

Zoals analist Ming-Chi Kuo eerder heeft gezegd krijgt de selfiecamera een 3D-sensor. De telefoon kan dus met gezichtsherkenning ontgrendeld worden. Ook kan de camera 3D-selfies schieten. Volgens Kuo verdwijnt de vingerafdrukscanner volledig. In de schetsen is er echter te zien dat de vingerafdrukscanner wel aanwezig is.

iPhone 8

Volgens de bron staan de dubbele camera’s aan de achterkant verticaal. Die camera kan uiteindelijk ook voor augmented reality gebruikt worden.

Knoppen op de iPhone 8

De vingerafdrukscanner zit onder het scherm. Dus het toestel kan net zoals bij de andere iPhones ontgrendeld worden, alleen zonder een homeknop. Volgens de bron zijn de knoppen aan de zijkant niet mechanisch. Dit houdt dus in dat de knoppen niet ingedrukt kunnen worden. Je zal wel een reactie voelen wanneer je bijvoorbeeld de volume aanpast of de telefoon inschakelt. Daarnaast is de power-knop een stuk langer geworden. Dit betekent dat de knop er nog een functie bij krijgt.

iPhone 8 wordt uitgesteld

Zoals verwacht gaan er drie iPhones 8 uitgebracht worden. Volgens Bloomberg wordt het premium-toestel uitgesteld. Er zal dus op de 3D-camera gewacht moeten worden. Het toestel wordt in 2018 verwacht.

Bron: ifanr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters