‘Dit wordt het definitieve uiterlijk van de iPhone 8’

Wij zijn nog ver weg van de officiële onthulling van de iPhone 8. Er gaan allemaal verschillende concepten rond hoe het toestel eruit gaat zien. Er zijn weer schetsen en foto’s van het toestel gelekt.

Het scherm van de iPhone 8

De gelekte foto’s en schetsen zijn door een bron van Foxconn gelekt. Er wordt beweerd dat dit het definitieve ontwerp van de iPhone 8 wordt. Het toestel heeft een 5,8-inch Super Amoled-display. Het scherm is van 2,5D-glas gemaakt.

iPhone 8

Voorcamera

Zoals analist Ming-Chi Kuo eerder heeft gezegd krijgt de selfiecamera een 3D-sensor. De telefoon kan dus met gezichtsherkenning ontgrendeld worden. Ook kan de camera 3D-selfies schieten. Volgens Kuo verdwijnt de vingerafdrukscanner volledig. In de schetsen is er echter te zien dat de vingerafdrukscanner wel aanwezig is.

iPhone 8

Volgens de bron staan de dubbele camera’s aan de achterkant verticaal. Die camera kan uiteindelijk ook voor augmented reality gebruikt worden.

Knoppen op de iPhone 8

De vingerafdrukscanner zit onder het scherm. Dus het toestel kan net zoals bij de andere iPhones ontgrendeld worden, alleen zonder een homeknop. Volgens de bron zijn de knoppen aan de zijkant niet mechanisch. Dit houdt dus in dat de knoppen niet ingedrukt kunnen worden. Je zal wel een reactie voelen wanneer je bijvoorbeeld de volume aanpast of de telefoon inschakelt. Daarnaast is de power-knop een stuk langer geworden. Dit betekent dat de knop er nog een functie bij krijgt.

iPhone 8 wordt uitgesteld

Zoals verwacht gaan er drie iPhones 8 uitgebracht worden. Volgens Bloomberg wordt het premium-toestel uitgesteld. Er zal dus op de 3D-camera gewacht moeten worden. Het toestel wordt in 2018 verwacht.

Bron: ifanr

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters