‘Dit wordt het definitieve uiterlijk van de iPhone 8’

Wij zijn nog ver weg van de officiële onthulling van de iPhone 8. Er gaan allemaal verschillende concepten rond hoe het toestel eruit gaat zien. Er zijn weer schetsen en foto’s van het toestel gelekt.

Het scherm van de iPhone 8

De gelekte foto’s en schetsen zijn door een bron van Foxconn gelekt. Er wordt beweerd dat dit het definitieve ontwerp van de iPhone 8 wordt. Het toestel heeft een 5,8-inch Super Amoled-display. Het scherm is van 2,5D-glas gemaakt.

iPhone 8

Voorcamera

Zoals analist Ming-Chi Kuo eerder heeft gezegd krijgt de selfiecamera een 3D-sensor. De telefoon kan dus met gezichtsherkenning ontgrendeld worden. Ook kan de camera 3D-selfies schieten. Volgens Kuo verdwijnt de vingerafdrukscanner volledig. In de schetsen is er echter te zien dat de vingerafdrukscanner wel aanwezig is.

iPhone 8

Volgens de bron staan de dubbele camera’s aan de achterkant verticaal. Die camera kan uiteindelijk ook voor augmented reality gebruikt worden.

Knoppen op de iPhone 8

De vingerafdrukscanner zit onder het scherm. Dus het toestel kan net zoals bij de andere iPhones ontgrendeld worden, alleen zonder een homeknop. Volgens de bron zijn de knoppen aan de zijkant niet mechanisch. Dit houdt dus in dat de knoppen niet ingedrukt kunnen worden. Je zal wel een reactie voelen wanneer je bijvoorbeeld de volume aanpast of de telefoon inschakelt. Daarnaast is de power-knop een stuk langer geworden. Dit betekent dat de knop er nog een functie bij krijgt.

iPhone 8 wordt uitgesteld

Zoals verwacht gaan er drie iPhones 8 uitgebracht worden. Volgens Bloomberg wordt het premium-toestel uitgesteld. Er zal dus op de 3D-camera gewacht moeten worden. Het toestel wordt in 2018 verwacht.

Bron: ifanr

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters