‘Dit wordt het definitieve uiterlijk van de iPhone 8’

Wij zijn nog ver weg van de officiële onthulling van de iPhone 8. Er gaan allemaal verschillende concepten rond hoe het toestel eruit gaat zien. Er zijn weer schetsen en foto’s van het toestel gelekt.

Het scherm van de iPhone 8

De gelekte foto’s en schetsen zijn door een bron van Foxconn gelekt. Er wordt beweerd dat dit het definitieve ontwerp van de iPhone 8 wordt. Het toestel heeft een 5,8-inch Super Amoled-display. Het scherm is van 2,5D-glas gemaakt.

iPhone 8

Voorcamera

Zoals analist Ming-Chi Kuo eerder heeft gezegd krijgt de selfiecamera een 3D-sensor. De telefoon kan dus met gezichtsherkenning ontgrendeld worden. Ook kan de camera 3D-selfies schieten. Volgens Kuo verdwijnt de vingerafdrukscanner volledig. In de schetsen is er echter te zien dat de vingerafdrukscanner wel aanwezig is.

iPhone 8

Volgens de bron staan de dubbele camera’s aan de achterkant verticaal. Die camera kan uiteindelijk ook voor augmented reality gebruikt worden.

Knoppen op de iPhone 8

De vingerafdrukscanner zit onder het scherm. Dus het toestel kan net zoals bij de andere iPhones ontgrendeld worden, alleen zonder een homeknop. Volgens de bron zijn de knoppen aan de zijkant niet mechanisch. Dit houdt dus in dat de knoppen niet ingedrukt kunnen worden. Je zal wel een reactie voelen wanneer je bijvoorbeeld de volume aanpast of de telefoon inschakelt. Daarnaast is de power-knop een stuk langer geworden. Dit betekent dat de knop er nog een functie bij krijgt.

iPhone 8 wordt uitgesteld

Zoals verwacht gaan er drie iPhones 8 uitgebracht worden. Volgens Bloomberg wordt het premium-toestel uitgesteld. Er zal dus op de 3D-camera gewacht moeten worden. Het toestel wordt in 2018 verwacht.

Bron: ifanr

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters