'Dell komt met een eigen smartphone'

Ongeveer een jaar geleden kwamen geruchten over een smartphone van Dell aan het licht. Sinds die tijd hebben we er niets meer over gehoord, maar nu lijkt het toch of er wel een Dell telefoon gaat komen.

Begin 2008 kwamen er al een aantal geruchten aan het licht over het feit dat Dell bezig zou zijn met het maken van een eigen smartphone. Helaas is er nooit iets van terecht gekomen en ook nog meer geruchten bleven uit. Nu is het gerucht toch weer aangewakkerd, door Wired. Het enige dat bekend is over de telefoon is dat hij waarschijnlijk op het Windows Mobile OS zal gaan draaien, vanwege Dell’s connecties met Microsoft in de PC-markt. Een eventuele aankondiging zou goed op het Mobile World Congress half februari kunnen plaatsvinden.

Dell is niet de eerste fabrikant van consumenten elektronica die intrede probeert te doen in de smartphone-markt. Vorig jaar zagen we net voor het Mobile World Congress Garmin, bekend van de autonavigatiesystemen, die met de Nüviphone de telecom-markt probeerde binnen te dringen. Ook zagen we begin deze week al geruchten dat Asus het in de smartphone-markt gaat proberen met een Android telefoon. Deze Eee-telefoon zou ook wel eens op het MWC het levenslicht kunnen zien, waardoor het ook dit jaar in Barcalona erg interessant belooft te worden.

Afbeelding dell 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Plus

Gelekte renders Samsung Galaxy S9 tonen uiteindelijke toestel lees verder

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 8: Star Wars Edition lees verder

Apple iPhone X vs OnePlus 5T

OnePlus 5T vs. Apple iPhone X snelheidstest: duurder is niet altijd beter! lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Leaker lekt geheime wapen Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone X gebruikers ontdekken nu pas verborgen feature Face ID lees verder

Huawei Nova 3

Foto’s Huawei Nova 3 gelekt: dubbele camera en meer! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters