Dell laat eerste details los over eigen smartphone

Dell heeft in een interview meer informatie prijsgegeven over een nieuwe smartphone van de producent die op stapel staat. De producent laat weten al in gesprek te zijn met meerdere operators over de gehele wereld.

Dell telefoon

In een interview met de Financial Times heeft Dell’s hoofd consumentenproducten Ronald Garriqu meer informatie losgelaten over de nieuwe smartphone van de producent. Garriqu geeft in het interview aan dat de smartphone is ontwikkeld in nauwe samenwerking met verschillende providers. De producent richt zijn nieuwe telefoon dan ook geheel op de verschillende netwerken en wil graag diensten dichter bij elkaar gaan brengen. Volgens de topman is het Dell’s taak om hardware, software en design te integreren in zijn nieuwe telefoon en dat in samenspraak met verschillende telco’s. Garriqu wist daarnaast te melden dat het toestel LTE, Wimax en TD-SCDMA zal gaan ondersteunen, een combinatie die in geen enkele smartphone tot nu toe geïntegreerd was.

Dell richt zich op de vier grootste operators in de wereld en past de smartphone aan hun wensen aan, aldus de topman. Gesprekken zouden al in een vergevorderd stadium verkeren volgens Garriqu, het is echter nog onduidelijk wanneer we de smartphone kunnen gaan verwachten. De eerste afbeelding van het apparaat zou overigens al gelekt zijn zoals hiernaast te zien is.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters