Dell penetreert telecommarkt verder middels samenwerking Telefonica

Computergigant Dell, die pas haar eerste stappen binnen de telecommarkt zette, heeft deze positie versterkt middels een samenwerking met Telefonica, een grote telco in delen van Europa en Latijns Amerika.

Dell Mini 3i live MWC 2010

Inmiddels al weer even geleden dat Dell de telecommarkt betrad met de Mini 3i, maar alleen in China. Inmiddels is een samenwerking met AT&T in Amerika verwezenlijkt in de vorm van de Aero, maar verder lijkt Dell nog niet echt doorgebroken te zijn in de telecom. Het bedrijf heeft nu weer een stap in de goede richting gezet door met Telefonica in zee te gaan. Deze provider is vooral in Latijns Amerika groot en ook in zuidelijk Europa, onder andere Spanje, zit Telefonica goed genesteld.

Dell wil met deze samenwerking vooral smartphones op de markt gaan zetten, maar het is ook de bedoeling dat er andere producten samen met Telefonica op de markt gezet gaan worden door Dell. Een tablet zoals de Mini 5i is zeker niet uitgesloten en ook netbooks behoren tot de mogelijkheden. Of dit ook betekend dat Dell verder in Europa wil doordringen is niet bekend.

Bron: mocoNews

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters