Dell Streak krijgt binnenkort Froyo

Dell heeft laten weten binnenkort Froyo klaar te hebben staan voor de Streak. De update brengt niet alleen een nieuwe Android-versie, maar ook een nieuwe interface.

Dell Streak

De Dell Streak kwam met zijn aparte formaat twee maanden geleden op de Nederlandse markt. Compleet met Android Donut, dat inmiddels al meer dan een jaar oud is. Niet echt een knap staaltje strategie, maar gelukkig wil Dell dit ‘probleem’ wel snel verhelpen.

Het bedrijf liet op Facebook weten de update voor de Streak nog deze maand klaar te hebben. Vervolgens zal hij over the air op de toestellen terecht komen, wat volgens Dell de beste manier voor een update is. Daar kun je het bijna niet mee oneens zijn en daarmee zullen problemen met de update zoals bij de Galaxy S minder voorkomen.

De update brengt niet alleen alle features van Froyo, waaronder extra snelheid, mogelijke Flash 10.1-ondersteuning, een Wi-Fi hotspot en een flink aantal nieuwe apps, naar de Streak. Er is ook een volledig nieuwe UI beschikbaar, de zogenaamde Stage UI. Streaksmart heeft de interface alvast getest en zegt niet echt onder de indruk te zijn. Beter dan de interface die nu op de Streak te vinden is schijnt het echter wel te zijn.

Bron: Mobilyz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters