'Dell Thunder, Flash en Smoke moeten nieuwe Android-telefoons worden voor Amerika'

Dell heeft een nieuwe Android-telefoons klaarstaan die voorzien zijn van nieuwe looks die de smartphone-lijn van Dell naar een nieuw niveau moet tillen. De Dell Thunder, Smoke en Flash zullen op Android 2.1 gaan lopen en beschikken over een mooi groot OLED-touchscreen.

Dell Thunder

Nadat Engadget al eerder informatie had verkregen over de nieuwe Windows Phone 7-telefoon van Dell is nu ook informatie over andere Android-telefoons in de handen van de website gekomen. Allereerst is er de Dell Thunder die een 4.1-inch WVGA OLED-scherm krijgt en Android 2.1. Het toestel moet het alleen doen met een touchscreen maar is wel voorzien van het Dell Stage UI dat een concurrent moet worden van het HTC Sense UI. Het toestel is gericht op sociale netwerken en beschikt dan ook over HSDPA, GPS en Bluetooth om dit mogelijk te maken. Ook Flash 10.1 is terug te vinden op het toestel en een 8-megapixelcamera. Ook deze telefoon zal pas eind dit jaar beschikbaar zijn en later zal ook een LTE-model de markt op komen.

Ook de Dell Flash is een interessante telefoon. Dit witte toestel is opvallend dun en handzaam en is wederom voorzien van het Dell Stage UI zodat het geschikt is voor sociale netwerken. Het toestel heeft een 3.5-inch WVGA-touchscreen mee gekregen van geslepen klas. Ook UMTS en HSDPA mogen er niet op ontbreken en de 5-megapixelcamera moet zorgen voor strakke plaatjes. De telefoon heeft zowel 512MB ram als rom en dat is uitbreidbaar met een micro-SD kaart tot 64GB. ook de processor is aardig in het toestel aangezien deze op 800MHz zal gaan lopen en uiteraard van Qualcomm huizen is. Opvallend is dat er Bluetooth 3.0 op de telefoon zal zitten en dat de telefoon HD video zal ondersteunen. Deze telefoon zal begin volgend jaar in Amerika beschikbaar zijn.

Tot slot is nog een derde telefoon gelekt met Android van Dell genaamd de Smoke. Het toestel beschikt over een Qwerty-toetsenbord dat in een bar-model gegoten is. Het toestel heeft de zelfde processor als de Flash die tevens op 800Mhz zal gaan lopen. Echter zit hier een kleiner scherm in met een lagere resolutie aangezien deze slechts 2.8-inch meet met een QVGA-resolutie. Engadget weet te melden dat er een 5-megapixelcamera op het toestel zal zitten, Android 2.2 en UMTS en HSDPA. Zaken als Wifi, Bluetooth en uitbreidbaar geheugen mogen er niet op ontbreken maar deze telefoon zal pas over een jaar in de winkels te vinden zijn aan de andere kant van de oceaan.

Dell Flash

 

Dell Smoke

 

Dell Thunder

 

Dell Thunder

 

Dell Thunder

 

Dell Thunder

 

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters