'Dell Thunder, Flash en Smoke moeten nieuwe Android-telefoons worden voor Amerika'

Dell heeft een nieuwe Android-telefoons klaarstaan die voorzien zijn van nieuwe looks die de smartphone-lijn van Dell naar een nieuw niveau moet tillen. De Dell Thunder, Smoke en Flash zullen op Android 2.1 gaan lopen en beschikken over een mooi groot OLED-touchscreen.

Dell Thunder

Nadat Engadget al eerder informatie had verkregen over de nieuwe Windows Phone 7-telefoon van Dell is nu ook informatie over andere Android-telefoons in de handen van de website gekomen. Allereerst is er de Dell Thunder die een 4.1-inch WVGA OLED-scherm krijgt en Android 2.1. Het toestel moet het alleen doen met een touchscreen maar is wel voorzien van het Dell Stage UI dat een concurrent moet worden van het HTC Sense UI. Het toestel is gericht op sociale netwerken en beschikt dan ook over HSDPA, GPS en Bluetooth om dit mogelijk te maken. Ook Flash 10.1 is terug te vinden op het toestel en een 8-megapixelcamera. Ook deze telefoon zal pas eind dit jaar beschikbaar zijn en later zal ook een LTE-model de markt op komen.

Ook de Dell Flash is een interessante telefoon. Dit witte toestel is opvallend dun en handzaam en is wederom voorzien van het Dell Stage UI zodat het geschikt is voor sociale netwerken. Het toestel heeft een 3.5-inch WVGA-touchscreen mee gekregen van geslepen klas. Ook UMTS en HSDPA mogen er niet op ontbreken en de 5-megapixelcamera moet zorgen voor strakke plaatjes. De telefoon heeft zowel 512MB ram als rom en dat is uitbreidbaar met een micro-SD kaart tot 64GB. ook de processor is aardig in het toestel aangezien deze op 800MHz zal gaan lopen en uiteraard van Qualcomm huizen is. Opvallend is dat er Bluetooth 3.0 op de telefoon zal zitten en dat de telefoon HD video zal ondersteunen. Deze telefoon zal begin volgend jaar in Amerika beschikbaar zijn.

Tot slot is nog een derde telefoon gelekt met Android van Dell genaamd de Smoke. Het toestel beschikt over een Qwerty-toetsenbord dat in een bar-model gegoten is. Het toestel heeft de zelfde processor als de Flash die tevens op 800Mhz zal gaan lopen. Echter zit hier een kleiner scherm in met een lagere resolutie aangezien deze slechts 2.8-inch meet met een QVGA-resolutie. Engadget weet te melden dat er een 5-megapixelcamera op het toestel zal zitten, Android 2.2 en UMTS en HSDPA. Zaken als Wifi, Bluetooth en uitbreidbaar geheugen mogen er niet op ontbreken maar deze telefoon zal pas over een jaar in de winkels te vinden zijn aan de andere kant van de oceaan.

Dell Flash

 

Dell Smoke

 

Dell Thunder

 

Dell Thunder

 

Dell Thunder

 

Dell Thunder

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters