Dell verkoopt telefoons via website

Dell is sinds kort begonnen met het verkopen van mobiele telefoons via haar website. Deze onlinewinkel/producent heeft sinds afgelopen week telefoons van Nokia, Asus en Palm in haar assortiment opgenomen.

Dell staat sinds jaar en dag bekend bij het grote publiek als pc producent en alle accessoires die daarbij horen. Dell heeft altijd haar producenten exclusief via internet aangeboden waardoor de kosten voor Dell laag blijven en hun marge dus des te groter is. De kant en klaar oplossingen van Dell vallen goed bij consumenten die niet hun eigen pc bouwen en die een computer kopen omdat het nodig is. Sinds 2002 zit Dell ook in de PDA markt met hun iPAQ`s en hun Axims. Echter heeft Dell onlangs nog bekend gemaakt dat ze gaan stoppen met het produceren van PDA`s omdat de concurrentie te groot is geworden en de winst te laag.

Echter gooit Dell het nu over een totaal andere boeg. Ze hebben sinds kort producten die van andere leveranciers zijn dan hun eigen fabrieken en dat is toch een opmerkelijke stap voor Dell. Sinds afgelopen week verkopen ze telefoons van Nokia, Asus en Palm in hun online store. Van Nokia heeft Dell de N95, E61(i) en de N80 al verkocht. Deze toestellen kosten bij Dell ca. 400 dollar. De N95 is met $ 736 iets duurder. Alle toestellen worden zonder SIM-lock geleverd.

Dell zal binnenkort nog het assortiment gaan uitbreiden en de levering ook naar Europa beschikbaar gaan stellen. Tot op dit moment is het alleen mogelijk om in de VS aan die telefoons te komen via de Dell website. Of Dell meer merken gaat opnemen in haar assortiment is nog onduidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters