Dell's Mini 3i laat opnieuw zijn gezicht zien

De nieuwe Android-telefoon van Dell is opnieuw naar buiten getreden. Deze keer zijn er twee nieuwe foto’s van de Dell Mini 3i te zien en daarnaast zijn tevens de specificaties van het toestel onthuld.

Dell Mini 3i

Gisteren zijn de volledige specificaties van de langverwachte Dell-smartphone naar buiten gekomen. Het toestel heeft inmiddels een naamkaartje gekregen van het geruchtencircuit en die luidt Dell Mini 3i. Volgens The BGR zal de Mini 3i lopen op het Android OS en zal het daarnaast een quadband-toestel zijn. Wel moet het toestel het doen met een gprs-verbinding, iets wat eigenlijk Android onwaardig is. Daarnaast zou er A-GPS op het toestel aanwezig zijn en een 3-megapixelcamera. Ook zou een Micro-SD-slot niet mogen ontbreken op het toestel en de camera zou met 30fps een video kunnen opnemen. Al met al zijn het geen indrukwekkende specificaties maar als we kijken naar het scherm dan heeft dat een niet alledaags formaat meegekregen van Dell, aangezien het een 3,5inch touchscreen is met een resolutie van 640 bij 360 pixels. De Amerikaanse site weet ook nog te melden dat er Exchange-ondersteuning en een multi touch-interface op het toestel aanwezig zullen zijn.

Het toestel zou inmiddels al productieklaar zijn, echter gaan er geruchten dat het toestel voorlopig alleen in China te verkrijgen zal zijn. Onbekend is nog wanneer het toestel daar voet aan wal zal zetten en of het ook naar Europa zal gaan komen.

Dell Mini 3i

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters