Dell's Mini 3i laat opnieuw zijn gezicht zien

De nieuwe Android-telefoon van Dell is opnieuw naar buiten getreden. Deze keer zijn er twee nieuwe foto’s van de Dell Mini 3i te zien en daarnaast zijn tevens de specificaties van het toestel onthuld.

Dell Mini 3i

Gisteren zijn de volledige specificaties van de langverwachte Dell-smartphone naar buiten gekomen. Het toestel heeft inmiddels een naamkaartje gekregen van het geruchtencircuit en die luidt Dell Mini 3i. Volgens The BGR zal de Mini 3i lopen op het Android OS en zal het daarnaast een quadband-toestel zijn. Wel moet het toestel het doen met een gprs-verbinding, iets wat eigenlijk Android onwaardig is. Daarnaast zou er A-GPS op het toestel aanwezig zijn en een 3-megapixelcamera. Ook zou een Micro-SD-slot niet mogen ontbreken op het toestel en de camera zou met 30fps een video kunnen opnemen. Al met al zijn het geen indrukwekkende specificaties maar als we kijken naar het scherm dan heeft dat een niet alledaags formaat meegekregen van Dell, aangezien het een 3,5inch touchscreen is met een resolutie van 640 bij 360 pixels. De Amerikaanse site weet ook nog te melden dat er Exchange-ondersteuning en een multi touch-interface op het toestel aanwezig zullen zijn.

Het toestel zou inmiddels al productieklaar zijn, echter gaan er geruchten dat het toestel voorlopig alleen in China te verkrijgen zal zijn. Onbekend is nog wanneer het toestel daar voet aan wal zal zetten en of het ook naar Europa zal gaan komen.

Dell Mini 3i

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Microsofr Surface Phone

Opvouwbare Microsoft Surface Phone duikt op: Galaxy S9-killer? lees verder

Video en specificaties Samsung Galaxy A8+ (2018) gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9

Je kunt de Samsung Galaxy S9 opladen met je… kleding? lees verder

Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

LG signature Edition

LG Signature Edition onthuld: exclusieve smartphone met een twist lees verder

Nieuw onderzoek: 98% namaak-opladers iPhone gevaarlijk lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters