Derde iteratie BlackBerry Storm opnieuw verschenen

De BlackBerry Storm 3, RIM’s nieuwste full-touch-telefoon, is opnieuw uitgelekt. Het lijkt er dan ook op dat het toestel ondanks eerdere geruchten dat hij geannuleerd is toch gaat uitkomen.

BlackBerry Storm 3

Een aantal maanden geleden lekte al een keer een foto van de derde BlackBerry Storm, met een onduidelijke lijst aan specificaties. Boy Genius Report lijkt details van de hele roadmap van RIM in handen te hebben, want nadat we dankzij de site gisteren over drie toestellen konden berichten, is het ook vandaag weer raak. Vandaag lekte een duidelijke speclijst van de Storm 3, samen met een aantal nieuwe afbeeldingen.

De specificaties van de telefoon zijn flink opgeschroefd. Het toestel heeft nu een 1,2GHz-processor in combinatie met 512MB RAM-geheugen. Om gegevens op te slaan heb je nog eens 8GB intern geheugen beschikbaar. Het scherm is met zijn WVGA-resolutie de beste in een BlackBerry-telefoon ooit en ook de camera is geüpdatet naar de huidige trend met 720p video-ondersteuning. Net als alle Android 2.2-toestellen kan deze nieuwe Storm volgens de geruchten tevens dienen als mobiele hotspot.

Dat het toestel al in september uitlekte zegt trouwens weinig over de releasedatum, zo beweert Boy Genius Report. Volgens de site zal deze volgende Storm pas uitkomen aan het eind van de zomer. De prijs is uiteraard nog niet bekend.

Ook over de naam is nog de nodige onduidelijkheid. Het toestel heeft als codenaam Monaco of Monza en wordt eigenlijk vooral vanwege zijn vorm Storm genoemd. Maar naast het gerucht dat deze telefoon de derde Storm zal zijn, gaan er ook geruchten dat hij een nieuwe naam meekrijgt. Dat zal mogelijk gebeuren omdat het imago van de Storm-lijn nou niet echt geweldig is.

Bron: Boy Genius Report

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters