Derde iteratie BlackBerry Storm opnieuw verschenen

De BlackBerry Storm 3, RIM’s nieuwste full-touch-telefoon, is opnieuw uitgelekt. Het lijkt er dan ook op dat het toestel ondanks eerdere geruchten dat hij geannuleerd is toch gaat uitkomen.

BlackBerry Storm 3

Een aantal maanden geleden lekte al een keer een foto van de derde BlackBerry Storm, met een onduidelijke lijst aan specificaties. Boy Genius Report lijkt details van de hele roadmap van RIM in handen te hebben, want nadat we dankzij de site gisteren over drie toestellen konden berichten, is het ook vandaag weer raak. Vandaag lekte een duidelijke speclijst van de Storm 3, samen met een aantal nieuwe afbeeldingen.

De specificaties van de telefoon zijn flink opgeschroefd. Het toestel heeft nu een 1,2GHz-processor in combinatie met 512MB RAM-geheugen. Om gegevens op te slaan heb je nog eens 8GB intern geheugen beschikbaar. Het scherm is met zijn WVGA-resolutie de beste in een BlackBerry-telefoon ooit en ook de camera is geüpdatet naar de huidige trend met 720p video-ondersteuning. Net als alle Android 2.2-toestellen kan deze nieuwe Storm volgens de geruchten tevens dienen als mobiele hotspot.

Dat het toestel al in september uitlekte zegt trouwens weinig over de releasedatum, zo beweert Boy Genius Report. Volgens de site zal deze volgende Storm pas uitkomen aan het eind van de zomer. De prijs is uiteraard nog niet bekend.

Ook over de naam is nog de nodige onduidelijkheid. Het toestel heeft als codenaam Monaco of Monza en wordt eigenlijk vooral vanwege zijn vorm Storm genoemd. Maar naast het gerucht dat deze telefoon de derde Storm zal zijn, gaan er ook geruchten dat hij een nieuwe naam meekrijgt. Dat zal mogelijk gebeuren omdat het imago van de Storm-lijn nou niet echt geweldig is.

Bron: Boy Genius Report

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters