Derde iteratie BlackBerry Storm opnieuw verschenen

De BlackBerry Storm 3, RIM’s nieuwste full-touch-telefoon, is opnieuw uitgelekt. Het lijkt er dan ook op dat het toestel ondanks eerdere geruchten dat hij geannuleerd is toch gaat uitkomen.

BlackBerry Storm 3

Een aantal maanden geleden lekte al een keer een foto van de derde BlackBerry Storm, met een onduidelijke lijst aan specificaties. Boy Genius Report lijkt details van de hele roadmap van RIM in handen te hebben, want nadat we dankzij de site gisteren over drie toestellen konden berichten, is het ook vandaag weer raak. Vandaag lekte een duidelijke speclijst van de Storm 3, samen met een aantal nieuwe afbeeldingen.

De specificaties van de telefoon zijn flink opgeschroefd. Het toestel heeft nu een 1,2GHz-processor in combinatie met 512MB RAM-geheugen. Om gegevens op te slaan heb je nog eens 8GB intern geheugen beschikbaar. Het scherm is met zijn WVGA-resolutie de beste in een BlackBerry-telefoon ooit en ook de camera is geüpdatet naar de huidige trend met 720p video-ondersteuning. Net als alle Android 2.2-toestellen kan deze nieuwe Storm volgens de geruchten tevens dienen als mobiele hotspot.

Dat het toestel al in september uitlekte zegt trouwens weinig over de releasedatum, zo beweert Boy Genius Report. Volgens de site zal deze volgende Storm pas uitkomen aan het eind van de zomer. De prijs is uiteraard nog niet bekend.

Ook over de naam is nog de nodige onduidelijkheid. Het toestel heeft als codenaam Monaco of Monza en wordt eigenlijk vooral vanwege zijn vorm Storm genoemd. Maar naast het gerucht dat deze telefoon de derde Storm zal zijn, gaan er ook geruchten dat hij een nieuwe naam meekrijgt. Dat zal mogelijk gebeuren omdat het imago van de Storm-lijn nou niet echt geweldig is.

Bron: Boy Genius Report

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters