Dertien nieuwe Samsung-toestellen voor dit jaar komen naar boven op dealerevent

Op een dealerevent van Samsung dat vandaag plaatsvond in de RAI in Amsterdam zijn maar liefst dertien nieuwe telefoons van Samsung naar buiten gekomen. Allemaal zullen ze uitgerust zijn met een touchscreen, twee ervan met een qwerty-toetsenbord. Hierbij is ook het eerste Android-toestel van Samsung aan het licht gekomen.

Op een dealerevent van Samsung in de RAI in Amsterdam waarbij wij vanochtend aanwezig waren, heeft de Koreaanse producent maar liefst dertien nieuwe toestellen uit laten lekken. Opvallend is dat alle dertien toestellen een touchscreen zullen bevatten, wat aangeeft dat Samsung steeds meer gaat inzetten op deze trend. De toestellen vallen binnen de gebruikelijke vier categorieën van Samsung, namelijk Style, Infotainment, Multimedia en Bizz. De laatste categorie herbergt drie van de nieuwe toestellen, waarvan twee met qwerty-toetsenbord. Het zou trouwens kunnen dat enkele van de toestellen al aangekondigd zijn, de plaatjes waren zo onduidelijk dat we dat niet goed konden zien. In ieder geval zijn er ook een aantal toestellen die nog niet aangekondigd zijn in de dia te vinden.

Samsung Android telefoon dealerevent

Het eerste opvallende toestel van Samsung was een toestel dat qua design veel lijkt op de Blue Earth-telefoon van het bedrijf. De bedoeling van het toestel is echter helemaal anders, de telefoon wordt niet op de markt gezet als een milieuvriendelijk toestel, maar zal Samsung’s eerste Android-telefoon worden. Veel specificaties zijn nog niet bekend, het enige wat we weten is dat Samsung het toestel zal uitrusten met een grote hoeveelheid intern geheugen en dat het toestel alle normale Android-functionaliteiten zal bieden. Natuurlijk komt er ook een camera met het toestel mee, die naar verwachting een resolutie van 5 megapixels zal hebben. De officiële aankondiging van dit toestel zal niet zo lang meer op zich laten wachten, wanneer de release van de Android-telefoon plaats zal vinden is nog niet bekend.

Samsung OmniaHD dealerevent Windows Mobile

Een ander toestel dat ons opviel brengt de Omnia line-up weer terug bij Windows Mobile. Toen we hoorden dat de OmniaHD op een ander besturingssysteem zou gaan draaien dan de gewone Omnia, vonden we deze keuze meteen een beetje vreemd. Samsung had echter nog een ander plan voor haar OmniaHD, zo ontdekten wij op het dealerevent vandaag. Er zal binnenkort namelijk nog een versie van de OmniaHD komen, dit keer wel met Windows Mobile als besturingssysteem. De nieuwe OmniaHD zal op Windows Mobile 6.5 gaan draaien. Verdere verschillen ten opzichte van de `oude` OmniaHD zijn niet bekend.

De andere toestellen waar Samsung mee kwam waren wat minder interessant voor zover er nu gegevens over bekend zijn. Vooralsnog zien we deze toestellen gewoon als elf, of minder, aanvullingen op de touch line-up van Samsung. Voor alle toestellen van vandaag geldt dat ze nog niet officieel aangekondigd zijn, iets wat wellicht binnenkort zal gebeuren.

Samsung dealerevent dia totaal

 

Samsung toestel dealerevent style

 

Samsung toestel dealerevent style

 

Samsung toestel dealerevent style

 

Samsung toestel dealerevent infotainment Samsung toestel dealerevent infotainment 

Samsung toestel dealerevent infotainment

 

Samsung toestel dealerevent bizz 

Samsung toestel dealerevent bizz

 

Samsung toestel dealerevent bizz

 

Samsung toestel dealerevent multimedia Samsung toestel dealerevent infotainment 
Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters