Vertrouwd ontwerp: ‘Gelekte beelden tonen design LG G6’

Er zijn nieuwe beelden uitgelekt van de LG G6. De foto’s van een case het nieuwe vlaggenschip van LG tonen een design dat veel lijkt op de LG G5.

LG G5

De LG G5 is in principe een erg innovatief toestel. Met zijn modulaire ontwerp kun je de batterij vervangen en je telefoon uitbreiden met bepaalde extra’s. Helaas bleek dit niet genoeg om consumenten te overtuigen. De G5 deed het slecht in de verkopen en het vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant kan voorzichtig als flop bestempeld worden.

Geruchten LG G6

Inmiddels kunnen we langzaam gaan kijken naar de opvolger, de LG G6. Over die smartphone is inmiddels al flink wat informatie gelekt. Zo zou de telefoon draadloos oplaadbaar en waterbestendig zijn. Ook zou het toestel een glazen achterkant en randloos scherm krijgen.

En hoe ziet hij eruit?

Over het uiterlijk van de telefoon wisten we tot voor kort echter niets. Tot vorige week tenminste, want toen verscheen de eerste vermeende render van de LG G6. Die toonde een smartphone die veel op zijn voorganger leek, maar net wat dunner was.

Nu bevestigt een door SlashLeaks gelekte afbeelding dit beeld. De foto van het hoesje bevestigt het beeld dat de render gaf. De case op de foto lijkt namelijk erg veel op de cases voor de LG G5. Het bedrijf lijkt vast te houden aan de twee achtercamera’s die we ook al op de G5 zagen. Ook de vingerafdrukscanner is op dezelfde positie geplaatst als bij het huidige vlaggenschip van LG.

LG G6

‘LG eerder dan Samsung’

De verwachting is dat LG zijn vlaggenschip tijdens het Mobile World Congress in februari aankondigt. Daarmee zou het bedrijf eerder zijn dan rivaal Samsung. Naar verluidt wordt de Samsung Galaxy S8 namelijk pas in april aangekondigd.

Bron: SlashLeaks via PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters