Vertrouwd ontwerp: ‘Gelekte beelden tonen design LG G6’

Er zijn nieuwe beelden uitgelekt van de LG G6. De foto’s van een case het nieuwe vlaggenschip van LG tonen een design dat veel lijkt op de LG G5.

LG G5

De LG G5 is in principe een erg innovatief toestel. Met zijn modulaire ontwerp kun je de batterij vervangen en je telefoon uitbreiden met bepaalde extra’s. Helaas bleek dit niet genoeg om consumenten te overtuigen. De G5 deed het slecht in de verkopen en het vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant kan voorzichtig als flop bestempeld worden.

Geruchten LG G6

Inmiddels kunnen we langzaam gaan kijken naar de opvolger, de LG G6. Over die smartphone is inmiddels al flink wat informatie gelekt. Zo zou de telefoon draadloos oplaadbaar en waterbestendig zijn. Ook zou het toestel een glazen achterkant en randloos scherm krijgen.

En hoe ziet hij eruit?

Over het uiterlijk van de telefoon wisten we tot voor kort echter niets. Tot vorige week tenminste, want toen verscheen de eerste vermeende render van de LG G6. Die toonde een smartphone die veel op zijn voorganger leek, maar net wat dunner was.

Nu bevestigt een door SlashLeaks gelekte afbeelding dit beeld. De foto van het hoesje bevestigt het beeld dat de render gaf. De case op de foto lijkt namelijk erg veel op de cases voor de LG G5. Het bedrijf lijkt vast te houden aan de twee achtercamera’s die we ook al op de G5 zagen. Ook de vingerafdrukscanner is op dezelfde positie geplaatst als bij het huidige vlaggenschip van LG.

LG G6

‘LG eerder dan Samsung’

De verwachting is dat LG zijn vlaggenschip tijdens het Mobile World Congress in februari aankondigt. Daarmee zou het bedrijf eerder zijn dan rivaal Samsung. Naar verluidt wordt de Samsung Galaxy S8 namelijk pas in april aangekondigd.

Bron: SlashLeaks via PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Samsung komt met klaptelefoon met high-end specificaties: pure nostalgie lees verder

Motorola Moto Z2 Force

Motorola Moto Z2 Force onthuld: high-end toestel met onbreekbaar scherm lees verder

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe lees verder

Apple iPhone 8

Zeven Apple iPhone 8 features om naar uit te kijken lees verder

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters