Vertrouwd ontwerp: ‘Gelekte beelden tonen design LG G6’

Er zijn nieuwe beelden uitgelekt van de LG G6. De foto’s van een case het nieuwe vlaggenschip van LG tonen een design dat veel lijkt op de LG G5.

LG G5

De LG G5 is in principe een erg innovatief toestel. Met zijn modulaire ontwerp kun je de batterij vervangen en je telefoon uitbreiden met bepaalde extra’s. Helaas bleek dit niet genoeg om consumenten te overtuigen. De G5 deed het slecht in de verkopen en het vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant kan voorzichtig als flop bestempeld worden.

Geruchten LG G6

Inmiddels kunnen we langzaam gaan kijken naar de opvolger, de LG G6. Over die smartphone is inmiddels al flink wat informatie gelekt. Zo zou de telefoon draadloos oplaadbaar en waterbestendig zijn. Ook zou het toestel een glazen achterkant en randloos scherm krijgen.

En hoe ziet hij eruit?

Over het uiterlijk van de telefoon wisten we tot voor kort echter niets. Tot vorige week tenminste, want toen verscheen de eerste vermeende render van de LG G6. Die toonde een smartphone die veel op zijn voorganger leek, maar net wat dunner was.

Nu bevestigt een door SlashLeaks gelekte afbeelding dit beeld. De foto van het hoesje bevestigt het beeld dat de render gaf. De case op de foto lijkt namelijk erg veel op de cases voor de LG G5. Het bedrijf lijkt vast te houden aan de twee achtercamera’s die we ook al op de G5 zagen. Ook de vingerafdrukscanner is op dezelfde positie geplaatst als bij het huidige vlaggenschip van LG.

LG G6

‘LG eerder dan Samsung’

De verwachting is dat LG zijn vlaggenschip tijdens het Mobile World Congress in februari aankondigt. Daarmee zou het bedrijf eerder zijn dan rivaal Samsung. Naar verluidt wordt de Samsung Galaxy S8 namelijk pas in april aangekondigd.

Bron: SlashLeaks via PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Apple iPhone 8

‘Onthullingsdatum en verkoopdatum iPhone 8 bekend gemaakt’ lees verder

Andy Rubin Essential

Oprichter Android komt dinsdag met Essential smartphone: dit weten we al lees verder

Sony Xperia X

Sony stopt met premium mid-range smartphones lees verder

OnePlus 5

OnePlus onthult chipset en positie vingerafdrukscanner OnePlus 5 lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

‘Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus al volop in ontwikkeling, codenamen bekend’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters