Vertrouwd ontwerp: ‘Gelekte beelden tonen design LG G6’

Er zijn nieuwe beelden uitgelekt van de LG G6. De foto’s van een case het nieuwe vlaggenschip van LG tonen een design dat veel lijkt op de LG G5.

LG G5

De LG G5 is in principe een erg innovatief toestel. Met zijn modulaire ontwerp kun je de batterij vervangen en je telefoon uitbreiden met bepaalde extra’s. Helaas bleek dit niet genoeg om consumenten te overtuigen. De G5 deed het slecht in de verkopen en het vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant kan voorzichtig als flop bestempeld worden.

Geruchten LG G6

Inmiddels kunnen we langzaam gaan kijken naar de opvolger, de LG G6. Over die smartphone is inmiddels al flink wat informatie gelekt. Zo zou de telefoon draadloos oplaadbaar en waterbestendig zijn. Ook zou het toestel een glazen achterkant en randloos scherm krijgen.

En hoe ziet hij eruit?

Over het uiterlijk van de telefoon wisten we tot voor kort echter niets. Tot vorige week tenminste, want toen verscheen de eerste vermeende render van de LG G6. Die toonde een smartphone die veel op zijn voorganger leek, maar net wat dunner was.

Nu bevestigt een door SlashLeaks gelekte afbeelding dit beeld. De foto van het hoesje bevestigt het beeld dat de render gaf. De case op de foto lijkt namelijk erg veel op de cases voor de LG G5. Het bedrijf lijkt vast te houden aan de twee achtercamera’s die we ook al op de G5 zagen. Ook de vingerafdrukscanner is op dezelfde positie geplaatst als bij het huidige vlaggenschip van LG.

LG G6

‘LG eerder dan Samsung’

De verwachting is dat LG zijn vlaggenschip tijdens het Mobile World Congress in februari aankondigt. Daarmee zou het bedrijf eerder zijn dan rivaal Samsung. Naar verluidt wordt de Samsung Galaxy S8 namelijk pas in april aangekondigd.

Bron: SlashLeaks via PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters