Details LG Black Label-telefoon komen naar boven

Het is nog maar een paar dagen geleden dat we te horen kregen dat LG met een nieuwe Black Label-telefoon bezig is en vandaag zijn er al details van dit toestel naar boven gekomen. Het toestel krijgt een 21:9 widescreen-display en meer leuke features.

LG Arena 21:9 display

Afgelopen zaterdag kwamen we met het bericht dat LG bezig is met een nieuwe Black Label-telefoon, iets wat uit de mond van de directeur zelf kwam en dus wel zal kloppen. Vandaag krijgt dit verhaal een vervolg en zijn we te weten gekomen dat de nieuwe Black Label-telefoon onder de codenaam BL40 door het leven gaat. Dit staat voor Black Label 40 en zal later in het ontwikkelingsproces vervangen worden door een leuke naam, net als bij zijn voorgangers de Chocolate, Shine en Secret. Het meest bijzondere aan dit toestel moet zijn breedbeeldscherm met een 21:9 beeldverhouding gaan worden, nog beter geoptimaliseerd voor het bekijken van films dan het 16:9 scherm van de Sony Ericsson Satio. Dit scherm zal een resolutie krijgen van 800×345 pixels, een nogal aparte resolutie in de wereld van de mobiele telefonie.

De verdere specificaties van de BL40 zullen ook niet mis zijn, naar verwachting krijgt het toestel een 5-megapixelcamera, 3G+-ondersteuning en een nieuw soort browser met de naam Obigo. Wat dit precies inhoudt is nog niet bekend, maar aangezien het duidelijk vermeld is zal het wel iets speciaals worden. Het toestel draait hoogstwaarschijnlijk op LG’s S-Class-interface, die debuteerde op de LG Arena. De foto hiernaast is niet het echte toestel, maar slechts een uitgerekte Arena om het 21:9 scherm te illustreren.

Bron: Tweakers.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters