Details LG Black Label-telefoon komen naar boven

Het is nog maar een paar dagen geleden dat we te horen kregen dat LG met een nieuwe Black Label-telefoon bezig is en vandaag zijn er al details van dit toestel naar boven gekomen. Het toestel krijgt een 21:9 widescreen-display en meer leuke features.

LG Arena 21:9 display

Afgelopen zaterdag kwamen we met het bericht dat LG bezig is met een nieuwe Black Label-telefoon, iets wat uit de mond van de directeur zelf kwam en dus wel zal kloppen. Vandaag krijgt dit verhaal een vervolg en zijn we te weten gekomen dat de nieuwe Black Label-telefoon onder de codenaam BL40 door het leven gaat. Dit staat voor Black Label 40 en zal later in het ontwikkelingsproces vervangen worden door een leuke naam, net als bij zijn voorgangers de Chocolate, Shine en Secret. Het meest bijzondere aan dit toestel moet zijn breedbeeldscherm met een 21:9 beeldverhouding gaan worden, nog beter geoptimaliseerd voor het bekijken van films dan het 16:9 scherm van de Sony Ericsson Satio. Dit scherm zal een resolutie krijgen van 800×345 pixels, een nogal aparte resolutie in de wereld van de mobiele telefonie.

De verdere specificaties van de BL40 zullen ook niet mis zijn, naar verwachting krijgt het toestel een 5-megapixelcamera, 3G+-ondersteuning en een nieuw soort browser met de naam Obigo. Wat dit precies inhoudt is nog niet bekend, maar aangezien het duidelijk vermeld is zal het wel iets speciaals worden. Het toestel draait hoogstwaarschijnlijk op LG’s S-Class-interface, die debuteerde op de LG Arena. De foto hiernaast is niet het echte toestel, maar slechts een uitgerekte Arena om het 21:9 scherm te illustreren.

Bron: Tweakers.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters