Details LG Black Label-telefoon komen naar boven

Het is nog maar een paar dagen geleden dat we te horen kregen dat LG met een nieuwe Black Label-telefoon bezig is en vandaag zijn er al details van dit toestel naar boven gekomen. Het toestel krijgt een 21:9 widescreen-display en meer leuke features.

LG Arena 21:9 display

Afgelopen zaterdag kwamen we met het bericht dat LG bezig is met een nieuwe Black Label-telefoon, iets wat uit de mond van de directeur zelf kwam en dus wel zal kloppen. Vandaag krijgt dit verhaal een vervolg en zijn we te weten gekomen dat de nieuwe Black Label-telefoon onder de codenaam BL40 door het leven gaat. Dit staat voor Black Label 40 en zal later in het ontwikkelingsproces vervangen worden door een leuke naam, net als bij zijn voorgangers de Chocolate, Shine en Secret. Het meest bijzondere aan dit toestel moet zijn breedbeeldscherm met een 21:9 beeldverhouding gaan worden, nog beter geoptimaliseerd voor het bekijken van films dan het 16:9 scherm van de Sony Ericsson Satio. Dit scherm zal een resolutie krijgen van 800×345 pixels, een nogal aparte resolutie in de wereld van de mobiele telefonie.

De verdere specificaties van de BL40 zullen ook niet mis zijn, naar verwachting krijgt het toestel een 5-megapixelcamera, 3G+-ondersteuning en een nieuw soort browser met de naam Obigo. Wat dit precies inhoudt is nog niet bekend, maar aangezien het duidelijk vermeld is zal het wel iets speciaals worden. Het toestel draait hoogstwaarschijnlijk op LG’s S-Class-interface, die debuteerde op de LG Arena. De foto hiernaast is niet het echte toestel, maar slechts een uitgerekte Arena om het 21:9 scherm te illustreren.

Bron: Tweakers.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters