Details LG Black Label-telefoon komen naar boven

Het is nog maar een paar dagen geleden dat we te horen kregen dat LG met een nieuwe Black Label-telefoon bezig is en vandaag zijn er al details van dit toestel naar boven gekomen. Het toestel krijgt een 21:9 widescreen-display en meer leuke features.

LG Arena 21:9 display

Afgelopen zaterdag kwamen we met het bericht dat LG bezig is met een nieuwe Black Label-telefoon, iets wat uit de mond van de directeur zelf kwam en dus wel zal kloppen. Vandaag krijgt dit verhaal een vervolg en zijn we te weten gekomen dat de nieuwe Black Label-telefoon onder de codenaam BL40 door het leven gaat. Dit staat voor Black Label 40 en zal later in het ontwikkelingsproces vervangen worden door een leuke naam, net als bij zijn voorgangers de Chocolate, Shine en Secret. Het meest bijzondere aan dit toestel moet zijn breedbeeldscherm met een 21:9 beeldverhouding gaan worden, nog beter geoptimaliseerd voor het bekijken van films dan het 16:9 scherm van de Sony Ericsson Satio. Dit scherm zal een resolutie krijgen van 800×345 pixels, een nogal aparte resolutie in de wereld van de mobiele telefonie.

De verdere specificaties van de BL40 zullen ook niet mis zijn, naar verwachting krijgt het toestel een 5-megapixelcamera, 3G+-ondersteuning en een nieuw soort browser met de naam Obigo. Wat dit precies inhoudt is nog niet bekend, maar aangezien het duidelijk vermeld is zal het wel iets speciaals worden. Het toestel draait hoogstwaarschijnlijk op LG’s S-Class-interface, die debuteerde op de LG Arena. De foto hiernaast is niet het echte toestel, maar slechts een uitgerekte Arena om het 21:9 scherm te illustreren.

Bron: Tweakers.net

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters