Details MeeGo PR1.2 update voor de Nokia N9 komen uit

Er is nieuwe beta firmware voor de Nokia N950 vrijgegeven door de fabrikant. De update heeft een paar belangrijke wijzigingen mee gekregen en een nieuw rugnummer; PR1.2.

De Nokia N950 is het broertje van de Nokia N9 en heeft als enige verschil dat hij een qwerty-toetsenbord heeft mee gekregen. De N950 is een developer toestel dat onder 1500 ontwikkelaars over de gehele aardbol is verdeeld. De telefoon krijgt dan ook als eerste nieuwe firmware en die wordt later pas naar de N9 gebracht. Inmiddels is de PR1.2 update naar buiten gekomen, wat vrij snel is; nog een geen twee weken geleden is de PR1.1 update door Nokia uitgebracht.

Met de PR1.2-update zijn er een paar knoppen bijgekomen. Zo is er een flits-knop in het camera-menu gezet om zo sneller de flitser aan en uit te kunnen zetten. Daarnaast hebben alle knoppen een nieuwe stijl gekregen en is er ook een nieuwe knop voor het beheren van de applicaties. Daarnaast kan er met de kleuren van het scherm gespeeld worden en herkent het toestel voortaan automatisch gezichten als een foto wordt genomen.

Onduidelijk is nog wanneer de firmware voor de N9 beschikbaar zal komen. Nokia zal de software eerst uitgebreid testen en daarna vrijgeven.

Nokia N9 PR1.2

 

Bron: mynokiablog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Robby -

    Dat Meego is dus zo dood nog niet. Heb mijn iphone onlangs vervangen voor de N9 en wat en plezier heb ik van dat toestel. Nagenoeg perfect, mis alleen whatsapp.

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters