'Details Motorola Droid Devour lekken uit'

De technische specificaties van de gebruikte chipset in de Motorola Droid Devour zweven op het internet rond. Het toestel dat voorheen bekend stond onder de naam Calgary, lijkt dezelfde chipset als de Palm Pixi te gaan krijgen.

Motorola Calgary

De Droid Devour heeft nog niet veel naam gemaakt, maar dat komt vooral doordat het toestel al geruime tijd schuil is gegaan onder de naam Calgary. Inmiddels lijkt de release er aan te gaan komen, en blijkt dat Motorola weer voor een naamsverandering heeft gekozen. Waarschijnlijk wordt de telefoon eerst bij Verizon in de Verenigde Staten uitgebracht. Dit kan betekenen, ook gezien de naam, dat Verizon het toestel in de serie van Droid-telefoons wil opnemen.

Enkele specificaties waren al bekend. Zo gaat de Droid Devour waarschijnlijk beschikken over een 3,1 inch-scherm, een hardwarematig qwerty-toetsenbord, 256MB RAM, 3,0-megapixelcamera en versie 1.6 van het Android-besturingssysteem, met Motorola’s eigen grafische schil: MotoBlur. Inmiddels lijkt ook bekend welke chipset de Motorola-telefoon gaat aansturen. Dit zou de Qualcomm MSM7627 zijn. Deze heeft de beschikking over twee aparte cores: een 600MHz applicatieprocessor en een 400MHz modemprocessor. Dit alles is nog aangevuld met een 320MHz DSP die voor de multimediadecoding zorgt, en een 200MHz GPU die de hardwarematige versnelling van 3D-beelden verzorgt. Deze GPU heeft ook de beschikking over OpenGL ES 2.0-graphics, een techniek die onder andere ook op de iPhone gevonden wordt. Daarnaast is er ondersteuning voor zowel CDMA- als UMTS-frequenties, waardoor de telefoon ook hier kan werken.

Wanneer de telefoon precies uitkomt is niet bekend. Geruchten spreken nog altijd over het eerste kwartaal van 2010. Dit bleek uit een uitgelekte roadmap van Motorola en gezien de concrete informatie die er naar buiten komt, is een release waarschijnlijk aanstaande. Wanneer en of de telefoon naar ons land komt is niet bekend. Wat betreft de prijs wordt gespeculeerd dat er minder voor betaald hoeft te worden dan voor de populaire Droid.

Bron: Android And Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters