Dev team stap dichterbij met software unlock iPhone 3G

Het iPhone devteam is een stap dichterbij bij het simlock vrij maken van de iPhone 3G. De baseband is inmiddels zover toegetakeld dat het toestel binnenkort door middel van software simlock vrij gemaakt kan worden.

Tot nu toe was het erg lastig om de iPhone 3G simlock vrij te maken. Mensen moeten tot de dag van vandaag noodgedwongen gebruik maken van turbosims en andere hardware hulpmiddelen om hun iPhone 3G simlock vrij te maken. Echter is het iPhone devteam druk bezig om met een software oplossing te komen die het mogelijk moet maken om de iPhone 3G simlock vrij te maken. Dit was ze eerder al gelukt met de eerste generatie iPhone maar nu willen ze het nog eens proberen met de 3G versie. In een nogal cryptisch filmpje op hun website laat het iPhone Dev Team vandaag zien daar een stap dichterbij te zijn gekomen. Twee weken geleden legden ze namelijk in een artikeltje uit dat de baseband chip constant stopte te functioneren zodra ze de firmware probeerden de modificeren, maar volgens het vandaag verschenen filmpje hebben ze nu toch een succesvolle baseband exploit geschreven.

Apple heeft met de 2.0 firmware de gehele baseband herschreven en is hierdoor is het lastiger geworden om de iPhone 3G simlock vrij te maken door middel van software. De heren devvers zijn inmiddels druk bezig om dit probleem op te lossen echter is nog onduidelijk wanneer we de software op de markt kunnen verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters