Dev team stap dichterbij met software unlock iPhone 3G

Het iPhone devteam is een stap dichterbij bij het simlock vrij maken van de iPhone 3G. De baseband is inmiddels zover toegetakeld dat het toestel binnenkort door middel van software simlock vrij gemaakt kan worden.

Tot nu toe was het erg lastig om de iPhone 3G simlock vrij te maken. Mensen moeten tot de dag van vandaag noodgedwongen gebruik maken van turbosims en andere hardware hulpmiddelen om hun iPhone 3G simlock vrij te maken. Echter is het iPhone devteam druk bezig om met een software oplossing te komen die het mogelijk moet maken om de iPhone 3G simlock vrij te maken. Dit was ze eerder al gelukt met de eerste generatie iPhone maar nu willen ze het nog eens proberen met de 3G versie. In een nogal cryptisch filmpje op hun website laat het iPhone Dev Team vandaag zien daar een stap dichterbij te zijn gekomen. Twee weken geleden legden ze namelijk in een artikeltje uit dat de baseband chip constant stopte te functioneren zodra ze de firmware probeerden de modificeren, maar volgens het vandaag verschenen filmpje hebben ze nu toch een succesvolle baseband exploit geschreven.

Apple heeft met de 2.0 firmware de gehele baseband herschreven en is hierdoor is het lastiger geworden om de iPhone 3G simlock vrij te maken door middel van software. De heren devvers zijn inmiddels druk bezig om dit probleem op te lossen echter is nog onduidelijk wanneer we de software op de markt kunnen verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters