Deze Note 5 renders lijken echt

Over de Samsung Galaxy Note 5 hebben we inmiddels al een hele hoop ”gelekte” informatie gehoord, we hebben ook renders gekregen. De renders van vandaag lijken wel op een ander niveau te zitten; deze renders zien er namelijk uit als een echte Samsung telefoon.

Deze Note 5 renders lijken echt galaxy note 5 render 

Deze renders zijn gemaakt door CAD (computer-aided design) specialist Ivo Marić. Vervolgens zijn de renders geproduceerd voor het maken van de foto’s; meneer Marić is ook een mechanical engineer & 3D printing addict.

Deze Note 5 renders lijken echt galaxy note 5 render 11

In de renders is het duidelijk te zien dat de achterkant van de telefoon aan de zijdes naar binnen gebogen is. Deze gebogen zijkanten passen bij Samsung’s huidige designstijl. Door de dunnere zijkanten lijkt de telefoon ook dunner te worden.

Deze renders lijken erg op de Samsung Galaxy S6. Er zijn dezelfde geslepen randjes, de uitstekende camera en de thuisknop heeft dezelfde vorm. Een nadeel van het design van de Samsung Galaxy S6 is dat de accu niet vervangen kan worden. Als de Note 4 dit design overneemt, is de kans op een vervangbare accu een stuk kleiner geworden.

De kleine details in deze renders kloppen ook; de speakergrill lijkt op die van de nieuwe Samsung telefoons en de S Pen heeft een ander design dan voorheen. De knoppen zitten goed geplaatst en ook de 3.5mm-poort zit beneden op de telefoon. Doordat alle details aanwezig zijn op deze renders, lijken de renders erg echt.

De Note 5 wordt verwacht aangekondigd te worden op 12 augustus. Onder dit artikel staan de overige foto’s van de renders en vind je ook een video.

Deze Note 5 renders lijken echt galaxy note 5 render 41 
Deze Note 5 renders lijken echt galaxy note 5 render 31 

Bron: Ivo Marić Instagram

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters