Diapresentatie over drie nieuwe Lumia-toestellen uitgelekt

Microsoft heeft in een Spaanstalig land kennelijk een interne diapresentatie gegeven over drie nieuwe Lumia-toestellen, te weten de Lumia 950, Lumia 950 XL en de Lumia 550. De presentatie is uitgelekt en op internet gezet, zodat we nu bijna alles weten over deze toekomstige Lumia-toestellen.

De drie toestellen zullen op 6 oktober officieel worden gepresenteerd in New York. Daarbij zal Microsoft ook de Microsoft Band 2 en de Microsoft Surface Pro 4 tonen, zo onthult de bron.

Diapresentatie over drie nieuwe Lumia-toestellen uitgelekt gsmarena 001 

Het belangrijkste product voor de mobiele markt wordt de Microsoft Lumia 950 Xl, die met zijn 5,7-inch scherm en Qualcomm Snapdragon 810-processor hoge ogen moet gooien als het nieuwe vlaggenschip. Het toestel krijgt 32GB intern geheugen dat uitbreidbaar is, een irisscanner waardoor je met de ogen het toestel kunt unlocken, een 3300 mAh batterij met ondersteuning voor Qualcomm Quickcharge, en Qi draadloos opladen.

Deze telefoon krijgt een 20 PureView megapixelcamera met drie ledflitsers. Aan de voorkant is een 5-megapixelcamera te vinden. Een usb type-c kabeltje wordt bijgeleverd voor dataverbindingen en opladen.

Diapresentatie over drie nieuwe Lumia-toestellen uitgelekt gsmarena 005 

De kleinere broer wordt de Microsoft Lumia 950. Die krijgt een 5,2-inch QHD-scherm en opvallend genoeg een andere, iets langzamere processor dan de XL-variant een Qualcomm Snapdragon 808. De batterij is ook iets kleiner, 3000 mAh, en de overige specificaties komen wel overeen met de Lumia 950 XL.

Beide toestellen ondersteunen Windows 10 Continuum, waarmee de smartphone kan worden omgetoverd in een volledig functionerende pc als hij aan een monitor wordt gekoppeld. Daarvoor is wel een speciaal dock nodig.

Diapresentatie over drie nieuwe Lumia-toestellen uitgelekt gsmarena 002 

Naast de twee nieuwe vlaggenschepen presenteert Microsoft op 6 oktober ook de Lumia 550. Die krijgt een 5-inch HD-scherm, een nog ongenoemde quadcore chipset van Qualcomm die is geklokt op 1Ghz en die processor wordt ondersteund door 1GB ram. Het interne geheugen meet 8GB. De achtercamera biedt een bescheiden resolutie van 5 megapixel, aan de voorkant zit een selfiecamera die beelden schiet in een resolutie van 2 megapixel. De batterij meet 1905 mAh en de hoofdcamera is voorzien van een led-flitser.

Diapresentatie over drie nieuwe Lumia-toestellen uitgelekt gsmarena 003 
Diapresentatie over drie nieuwe Lumia-toestellen uitgelekt gsmarena 004 

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters