‘Dieven opzoek naar Xperia X10’s bij Sony Ericsson’

Op 16 maart in de ochtend is er bij Sony Ericsson Nederland ingebroken. De dieven waren volgens Sony Ericsson erg geraffineerd te werk gegaan en wisten door te dringen tot de zevende etage.

Sony Ericsson Xperia X10

Vanochtend is er bij Sony Ericsson Nederland in Badhoevedorp ingebroken. Het gebouw waarin tevens ook Sony in gevestigd is, is goed beveiligd maar dat weerhield de dieven er niet van om tot de zevende verdieping door te dringen om aldaar huis te houden. Tijdens een telefoongesprek met Harold de Kort, Communications Manager van Sony Ericsson Nederland, kwam All About Phones er achter dat er was ingebroken bij de producent. Volgens De Kort wisten de dieven precies waar ze moesten zijn: “De inbrekers hebben met hard geweld deuren geforceerd en wisten precies waar ze moesten zijn”, zo laat De Kort tegenover All About Phones weten. “Verder willen we in verband met het onderzoek liever niet mededelen welke type toestellen er zijn meegenomen, maar we verwachten dat ze opzoek zijn gegaan naar de sales en pers-samples van de Xperia X10.” Het ziet er naar uit dat de dieven precies wisten waar de toestellen lagen en hoe ze binnen moesten komen.

Sony Ericsson begint eind deze maand met de levering van de X10. Volgens de producent moet het toestel begin volgende maand bij de retailers in de schappen liggen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters