Disney World verbiedt de selfiestick

Disney World in Amerika is het zat: de selfiestick komt er niet meer in. Nadat eerder al selfiesticks werden verboden bij bepaalde achtbanen en andere attracties waarbij het minder handig is als iemand met zo’n stok loopt te zwaaien, is het nu inleveren geblazen bij de ingang van het park.

Disney World verbiedt de selfiestick how does selfie stick work
bron: EpicSelfiestick.com

Selfiesticks worden steeds vaker verboden op bepaalde plekken. Eigenaren lijken niet zo door te hebben dat een uitschuifbare stok met een redelijk zware smartphone aan het eind, waar ze naar staren om goed op de foto te komen, en waarbij ze hun omgeving uit het oog verliezen, gevaarlijk kan uitpakken. In Disney World in Orlando werd afgelopen week nog een achtbaan een uur lang gesloten, nadat een bezoeker zittend in een rijdende achtbaantrein ineens een selfiestick te voorschijn toverde.

De lokale krant in Orlando meldt dat Disney World geleidelijk tot steeds verdere maatregelen tegen de selfiestick heeft besloten, maar dat het nu helemaal voorbij is. Ze komen er niet meer in. Tassen bij de ingang worden gecontroleerd en wie er een bij zich heeft, moet hem inleveren. Hij wordt pas teruggegeven als de bezitter het park weer verlaat.

Eerder werd al aangekondigd dat ook Eurodisney Parijs een totaal selfiestickverbod heeft afgekondigd. Dat gaat dinsdag in.

Bron: PC World

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters