Google reageert op inbranden Pixel 2 XL

Hoewel er nu twee duidelijke issues naar boven zijn gekomen met betrekking tot het Pixel 2 XL display, blijft Google frappant nonchalant reageren. Eerder had het bedrijf al afwijzend commentaar gegeven over klachten omtrent futloze kleuren. Nu is er ook een reactie op het inbranden van de displays. Google lijkt het allemaal niet zo erg te vinden.

Futloze kleuren Pixel 2 XL zijn natuurlijk en accuraat

In een reactie op de  klachten, laat Google als eerste weten dat ze er alle vertrouwen in hebben dat de Pixel 2 een exceptionele smartphone ervaring levert. Om gebruikers toch gerust te stellen zullen beide Pixel 2 toestellen vanaf nu wel komen met een garantie van twee jaar. Vervolgens wordt het probleem met de kleuren aangehaald. Deze zouden niet zo helder zijn als bij andere toestellen, omdat Google meer natuurlijke en accurate kleuren wilde neerzetten. Voor gebruikers die toch eigenwijs heldere kleuren willen, zal het bedrijf in de komende paar weken alsnog met een software update komen.

Inbranden display hetzelfde bij andere premium toestellen

Ook het tweede probleem wordt door Google aangekaart. Verschillende gebruikers bemerkten dat aan de onderkant van het scherm de navigatieknoppen begonnen in te branden in het display. Hierop heeft het bedrijf te zeggen, dat het Pixel 2 XL display uitvoerig is getest en dat de mate waarin het scherm achteruitgaat, overeenkomt met vergelijkbare producten op de markt.

Pixel 2 XL

Het inbranden dat binnen een week al werd opgemerkt, zou in lijn zijn met het gedrag van de displays van andere premium toestellen. Het zou de dagelijkse Pixel 2 ervaring niet beïnvloeden. Toch komt Google gebruikers weer tegemoet met een oplossing voor het probleem, waarvan ze niet vinden dat het bestaat. Er komt namelijk ook hiervoor een software update om de levensduur van het display te maximaliseren.

Google Pixel 2 XL

 

Via: Google

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters