Google reageert op inbranden Pixel 2 XL

Hoewel er nu twee duidelijke issues naar boven zijn gekomen met betrekking tot het Pixel 2 XL display, blijft Google frappant nonchalant reageren. Eerder had het bedrijf al afwijzend commentaar gegeven over klachten omtrent futloze kleuren. Nu is er ook een reactie op het inbranden van de displays. Google lijkt het allemaal niet zo erg te vinden.

Futloze kleuren Pixel 2 XL zijn natuurlijk en accuraat

In een reactie op de  klachten, laat Google als eerste weten dat ze er alle vertrouwen in hebben dat de Pixel 2 een exceptionele smartphone ervaring levert. Om gebruikers toch gerust te stellen zullen beide Pixel 2 toestellen vanaf nu wel komen met een garantie van twee jaar. Vervolgens wordt het probleem met de kleuren aangehaald. Deze zouden niet zo helder zijn als bij andere toestellen, omdat Google meer natuurlijke en accurate kleuren wilde neerzetten. Voor gebruikers die toch eigenwijs heldere kleuren willen, zal het bedrijf in de komende paar weken alsnog met een software update komen.

Inbranden display hetzelfde bij andere premium toestellen

Ook het tweede probleem wordt door Google aangekaart. Verschillende gebruikers bemerkten dat aan de onderkant van het scherm de navigatieknoppen begonnen in te branden in het display. Hierop heeft het bedrijf te zeggen, dat het Pixel 2 XL display uitvoerig is getest en dat de mate waarin het scherm achteruitgaat, overeenkomt met vergelijkbare producten op de markt.

Pixel 2 XL

Het inbranden dat binnen een week al werd opgemerkt, zou in lijn zijn met het gedrag van de displays van andere premium toestellen. Het zou de dagelijkse Pixel 2 ervaring niet beïnvloeden. Toch komt Google gebruikers weer tegemoet met een oplossing voor het probleem, waarvan ze niet vinden dat het bestaat. Er komt namelijk ook hiervoor een software update om de levensduur van het display te maximaliseren.

Google Pixel 2 XL

 

Via: Google

OnePlus 6 wit

Witte variant OnePlus 6 in vol ornaat gelekt lees verder

iPhone X met OLED display

‘iPhone X is dood en wordt niet meer geproduceerd’ lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Samsung Galaxy S9 Active duikt op: Nederlandse lancering? lees verder

Xiaomi Mi 6x

Xiaomi Mi 6X onthuld: topspecs voor lage prijs lees verder

OnePlus 6

Mis dit niet: de officiële lancering van de OnePlus 6 komt eraan lees verder

LG G7 ThinQ

Officiële renders tonen LG G7 ThinQ van alle kanten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters