Is dit het design van de iPhone SE 2 (2018)?

De iPhone SE 2 is zo’n telefoon waar er al maanden geruchten over zijn. Daarbij is het lastig om vast te stellen wat eventueel waar kan zijn en wat gewoon niet klopt. Geruchten dat de telefoon in maart zouden worden uitgebracht, kunnen we inmiddels als vals beschouwen, aangezien we inmiddels in mei leven. Volgens de nieuwste geruchten zou de iPhone SE 2 nu in september worden onthuld, samen met het nieuwe vlaggenschip van Apple. En dat is niet het enige.

iPhone SE 2 lijkt meer op de X

Zo beweert Phone Arena dat de iPhone SE 2 wat meer op de iPhone X zal gaan lijken. De telefoon zou een soort gelijke notch krijgen als de iPhone X en zou net als die telefoon geen traditionele home knop meer hebben. Zij maken die bewering op basis van een accessoire maker genaamd Olixarm die een nieuwe lijn aan screenprotectors klaar zou hebben voor de iPhone SE 2, waarbij er rekening wordt gehouden met die notch.

iPhone SE 2 1
Mock up van Phone Arena

Daarnaast zou de iPhone SE 2 een glazen achterkant krijgen. Dit gerucht hebben we al vaker gehoord. De glazen achterkant moet het mogelijk maken om de telefoon draadloos op te laden. Qua formaat zal de iPhone SE 2 echter een relatief kleine telefoon blijven en zal hij net zo groot zijn als de huidige iPhone SE. Het is nog altijd het instapmodel in de iPhone-reeks.

iPhone SE 2 3
Mock up van Phone Arena

Tot slot zou er nog sprake zijn dat ook de telefoon geen minijack ingang krijgt voor je traditionele koptelefoon. Dat betekent dus dat je voor dit model ook via bluetooth naar muziek moet luisteren of je oordopjes verbinden via de lightning ingang. Je kunt dus niet met draad muziek luisteren en tegelijkertijd de telefoon opladen.

iPhone SE 2 2
Mock up van Phone Arena

Het is uiteraard de vraag wat hier precies van waar is. In het bos met zoveel iPhone SE 2 geruchten is het soms lastig om de bomen te zien.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters