Dit is de HTC 10 Lifestyle

De mysterieuze HTC 10 Lifestyle die gisteren opeens op dook blijkt een goedkopere variant van de HTC 10 te zijn. Het toestel zal enkel te koop zijn in bepaalde delen van de wereld, waaronder Indië.

HTC

HTC heeft vandaag de HTC 10 aangekondigd, een veelbelovend vlaggenschip met indrukwekkende specificaties. We wisten al langere tijd hoe het toestel er uit zou gaan zien dankzij talloze gelekte foto’s, en ook de specificaties bleven niet lang een geheim. Toch was er gisteren nog een verassing omtrent de lancering van de HTC 10, want op de Vietnamese site van HTC dook opeens de naam HTC 10 Lifestyle op.

De HTC 10 Lifestyle

HTC 10 Lifestyle

Naast het feit dat de smartphone stof- en waterbestendig is was het niet duidelijk wat HTC precies met dit mysterieuze toestel van plan was. Het leek er even op dat het om een stevigere versie van de HTC 10 ging, zoals Samsung bijvoorbeeld vorig jaar de Samsung Galaxy S6 Active uitbracht. Nu blijkt echter uit officiële informatie van HTC dat het om een minder krachtige versie van het nieuwste vlaggenschip gaat.

Specificaties

De HTC 10 Lifestyle heeft een Snapdragon 652 chipset in plaats van de Snapdragon 820 van de HTC 10, en 3GB aan werkgeheugen in plaats van 4GB. Qua opslaggeheugen hebben klanten geen keuze: er is enkel een 32GB model. Ook qua LTE snelheid moeten gebruikers van de HTC 10 Lifestyle wat inleveren ten opzichte van de normale HTC 10. Het goedkopere toestel van HTC heeft namelijk slechts Cat.6 (300Mbps down, 50Mbps up) in plaats van Cat.9 (450Mbps down, 50Mbps up). LG bracht eerder dit jaar ook al een minder krachtige versie van de LG G5 uit in bepaalde landen.

HTC 10 Lifestyle

Voor de rest komen de specificaties van de HTC 10 Lifestyle gewoon overeen met die van de HTC 10. Dan hebben we het dus over een 5.2-inch Quad HD scherm en dezelfde indrukwekkende camera’s. Ook heeft de HTC 10 Lifestyle gewoon een 3000mAh batterij en ondersteunt het toestel Quick Charge 3.0. De precieze prijs en meer informatie over in welke landen het toestel beschikbaar zal zijn worden hopelijk binnenkort bekend gemaakt.

Bron: Phone Arena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters