‘Dit krijgt de iPhone 8 volgens een JPMorgan-analist’

Vorige week deed een JPMorgan-analist een uitspraak over de aankondiging van de iPhone 8. Volgens hem verschijnt het toestel de volgende maand al. Nu hebben analisten van JPMorgan weer een aantal voorspellingen gedaan.

iPhone 8 oortelefoon

De analisten doen een aantal interessante uitspraken over de iPhone 8. Er wordt verwacht dat het toestel een verbeterde oortelefoon krijgt. Dit is de opening waar je oor tegenaan staat als je belt. Bij de iPhone 7 is de speaker van de oortelefoon verdubbeld. Volgens Apple leveren de speakers van de oortelefoon twee keer zo veel geluid als de iPhone 6s. Naast dat de speakers van de iPhone 8 een hoger volume leveren worden ze ook nog waterdichter. Volgens geruchten krijgt het toestel een IP68-certificering en wordt het nog beter waterbestendig.

iPhone 8

AirPods

Bij iPhones worden altijd EarPods meegeleverd. Volgens de analisten gaan die niet meer in het doosje van de iPhone 8 zitten. Er wordt verwacht dat de EarPods door de AirPods vervangen worden. Normaal gesproken worden de AirPods niet als accessoires meegeleverd, maar zijn ze los verkrijgbaar. De AirPods kosten 179 euro en EarPods met Lightning-connector 35 euro. Naar verwachting gaat de iPhone 8 rond de duizend euro kosten.

iPhone 8

Het scherm

De iPhone 8 krijgt waarschijnlijk een 5,8-inch display. Het scherm wordt volgens de analisten niet volledig randloos. Het toestel krijgt een edge-display net als die van de Samsung Galaxy S8-serie. Aan de onder- en bovenkant krijgt de iPhone 8 wel schermranden.iPhone 8De analisten hebben een aantal schetsen van het toestel vrijgegeven. Daarop is te zien dat het toestel een L-vormige batterij krijgt. Hierdoor neemt de batterijcapaciteit met 30 procent toe.

iPhone 8

Hoe zit het met de andere geruchten?

Het toestel heeft waarschijnlijk geen homeknop. De vraag hoe Apple dit gaat aanpakken hebben de JPMorgan-analisten niet beantwoord. Sommige bronnen verwachten dat de vingerafdrukscanner naar de achterkant wordt verplaatst. Andere bronnen denken dat het toestel op de achterkant een onderdeel voor draadloos opladen krijgt.

Bron: 9to5Mac en MacRumors

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters