DJI Phantom 4 Cameradrone wijkt uit voor obstakels

DJI is een cameradrone fabrikant die we kennen van de Phantom-reeks. De Phantom 4 is de vierde generatie van de drone en DJI heeft een aantal verbeteringen te opzichte van zijn voorganger doorgevoerd.

Phantom is de benchmark

De Phantom is onder semi-professionele videomakers het benchmark model voor elke cameradrone. Zoals de Pioneer CDJ’s dat voor de DJ zijn en de Technics SL1200 voor de échte DJ’s, zo is de Phantom dat voor videomakers.

pakketVolgen zonder GPS

DJI heeft een aantal veranderingen doorgevoerd, waarvan de meest opvalende de ‘follow’ functie is. Bij veel drones in het duurdere segment is deze functie al een tijdje aanwezig, maar om te kunnen volgen is er een GPS zendertje nodig op het object dat gevolgd moet worden. De Phantom pakt het iets anders aan. Je krijgt de 4K live camera feed van de drone doorgestuurd op jouw telefoon of tablet en vinkt eenvoudig aan welk object de drone moet volgen. Zodra dit object in beweging komt vliegt de Phantom 4 daar achteraan.

 

Verbeterde topsnelheidphantom 4

De topsnelheid van de drone is ook flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, met een maximale snelheid van 72 KM per uur kan je bijvoorbeeld erg goed snowboard flimpjes maken. Op één lading kan de drone ongeveer 28 minuten vliegen.Een andere handige functie is de obstacle avoidance, hiervoor zijn twee kleine camera’s in het landingsgestel ingebouwd die ervoor zorgen data ls er een obstakel op zijn pad komt dit automatisch wordt ontweken.

De prijs is met € 1599,- duurder dan de releaseprijs van zijn voorganger, deze Phantom 3 is inmiddels voor ongeveer 700 euro te koop. De phantom 4 is aan te schaffen via DJI’s webwinkel

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters