Dock voor de Nexus One nu beschikbaar

Google heeft zonder enige aankondiging een dock voor de Nexus One uitgebracht. Het toestel kan hierin gezet worden, en geeft een aantal functies mee aan de smartphone.

Nexus One dock

Alhoewel de Nexus One hier nog niet officieel te krijgen is, wordt deze al wel veelvuldig geïmporteerd. Bezitters van de Google-telefoon hebben reden om weer iets uit de Verenigde Staten te laten verschepen nu er een dock beschikbaar is voor de telefoon. Google introduceerde deze onlangs, en wil er 45 Dollar voor hebben. Daarvoor krijg je meer dan slechts een plastic houder. Zo stelt het dock je in staat om de Nexus One op te laden, als wekker en klok te laten fungeren, een slideshow van je foto’s te tonen en muziek af te spelen. Wie het toestel ’s nachts in het dock plaatst om als klok te gebruiken kan de backlight van het display dimmen zodat het niet de gehele slaapkamer verlicht.

Er wordt ook een 3.5mm-naar-RCA-kabel meegeleverd zodat het mogelijk is om de Nexus One in combinatie met het dock aan te sluiten op een speakerset. Volgens de geruchten zou er ook Bluetooth-support op zitten, maar dit is nog niet bevestigd. Wie de dock wil kopen, en een Amerikaans adres heeft om het te laten bezorgen, kan terecht op de webshop van Google.

Bron: Softpedia

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters