Dock voor de Nexus One nu beschikbaar

Google heeft zonder enige aankondiging een dock voor de Nexus One uitgebracht. Het toestel kan hierin gezet worden, en geeft een aantal functies mee aan de smartphone.

Nexus One dock

Alhoewel de Nexus One hier nog niet officieel te krijgen is, wordt deze al wel veelvuldig geïmporteerd. Bezitters van de Google-telefoon hebben reden om weer iets uit de Verenigde Staten te laten verschepen nu er een dock beschikbaar is voor de telefoon. Google introduceerde deze onlangs, en wil er 45 Dollar voor hebben. Daarvoor krijg je meer dan slechts een plastic houder. Zo stelt het dock je in staat om de Nexus One op te laden, als wekker en klok te laten fungeren, een slideshow van je foto’s te tonen en muziek af te spelen. Wie het toestel ’s nachts in het dock plaatst om als klok te gebruiken kan de backlight van het display dimmen zodat het niet de gehele slaapkamer verlicht.

Er wordt ook een 3.5mm-naar-RCA-kabel meegeleverd zodat het mogelijk is om de Nexus One in combinatie met het dock aan te sluiten op een speakerset. Volgens de geruchten zou er ook Bluetooth-support op zitten, maar dit is nog niet bevestigd. Wie de dock wil kopen, en een Amerikaans adres heeft om het te laten bezorgen, kan terecht op de webshop van Google.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. mahox -

    Is dit een inductie lader (draadloos) of moet ie met bepaalde pinnetjes verbonden zijn o.d.?

    Edit: ik zie net in de uitgebreide omschrijving dat de pinnen aan de onderkant moeten connecten… Jammer.

    1. koen87 -

      Waarom is dat jammer? de Nexus One heeft 3 speciale connector puntjes aan de onderkant die nauwelijks merkbaar zijn. (lees bezitter van) Het is echt een kwestie van inzetten en niet in klikken. Dus het of het nu qua inductie of met pinnetjes gebeurd, er is geen verschil met in de houder plaatsen 😉

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Apple AR Bril

Krijgt Apple’s AR bril de discutabele iPhone X inham? lees verder

HTC Vive Focus

Details rondom standalone virtual reality headset HTC duiken op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters