'Documenten over specificaties iSlate komen naar buiten'

De iSlate is al talloze keren uitgelekt en we hebben tientallen geruchten gezien over deze tablet van Apple, maar echte specificaties waren er nog niet. Phone Arena claimt interne documenten van Apple te hebben waar de specs van het ding in staan.

iSlate specs phonearena

De iSlate, eerder bekend als iTablet, is al meerdere malen opgedoken in het geruchtencircuit als nieuwe innovatie van Apple op het gebied van mobiele apparaten. De aankondiging zou op 26 januari zijn en het ding zou een soort grote iPhone worden qua design. Echte specificaties waren echter nog niet beschikbaar, tot gisteren. Toen claimde Phone Arena namelijk documenten te hebben waar de specs van het apparaat in te vinden zijn, waarvan je hiernaast een plaatje kan vinden. Dit zouden interne documenten van Apple zijn over de iSlate, hoewel het natuurlijk maar de vraag is of dat ook echt klopt en of de specificaties ook echt kloppen. Als dat wel zo is, dan wordt de iSlate in ieder geval een geweldig toestel.

Volgens het document krijgt de iSlate een multitouch-scherm met een doorsnede van maar liefst 7 inch. De processor moet 2,26GHz aan kloksnelheid bezitten en daarnaast moet de iSlate 2GB RAM-geheugen krijgen. De hardeschijf zal volgens de geruchten 120GB aan gegevens op kunnen slaan en het ding draait op een nieuwe versie van het Mac OS, genaamd Clouded Leopard. Dit systeem moet een standby-scherm vol widgets krijgen en ook compatibel zijn met de App Store, die op de iPhone al een grote hit bleek te zijn. Natuurlijk heeft de iSlate ook Wi-Fi-verbinding en zijn er een aantal USB-poorten aanwezig volgens het document.

Mac OS X Clouded Leopard specs phonearena

 

Bron: Phone Arena

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters