'Documenten over specificaties iSlate komen naar buiten'

De iSlate is al talloze keren uitgelekt en we hebben tientallen geruchten gezien over deze tablet van Apple, maar echte specificaties waren er nog niet. Phone Arena claimt interne documenten van Apple te hebben waar de specs van het ding in staan.

iSlate specs phonearena

De iSlate, eerder bekend als iTablet, is al meerdere malen opgedoken in het geruchtencircuit als nieuwe innovatie van Apple op het gebied van mobiele apparaten. De aankondiging zou op 26 januari zijn en het ding zou een soort grote iPhone worden qua design. Echte specificaties waren echter nog niet beschikbaar, tot gisteren. Toen claimde Phone Arena namelijk documenten te hebben waar de specs van het apparaat in te vinden zijn, waarvan je hiernaast een plaatje kan vinden. Dit zouden interne documenten van Apple zijn over de iSlate, hoewel het natuurlijk maar de vraag is of dat ook echt klopt en of de specificaties ook echt kloppen. Als dat wel zo is, dan wordt de iSlate in ieder geval een geweldig toestel.

Volgens het document krijgt de iSlate een multitouch-scherm met een doorsnede van maar liefst 7 inch. De processor moet 2,26GHz aan kloksnelheid bezitten en daarnaast moet de iSlate 2GB RAM-geheugen krijgen. De hardeschijf zal volgens de geruchten 120GB aan gegevens op kunnen slaan en het ding draait op een nieuwe versie van het Mac OS, genaamd Clouded Leopard. Dit systeem moet een standby-scherm vol widgets krijgen en ook compatibel zijn met de App Store, die op de iPhone al een grote hit bleek te zijn. Natuurlijk heeft de iSlate ook Wi-Fi-verbinding en zijn er een aantal USB-poorten aanwezig volgens het document.

Mac OS X Clouded Leopard specs phonearena

 

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jdev -

    Je hoeft niet wachten op de te verwachten functionaliteit van de Islate. Zoek een 2e hands HTC Shift. Ook een tablet PC met PC functionaliteit (Vista) en Windows Mobile + uitschuifbaar keyboard. De HTC Shift is zo’n 3 jaar geleden geintroduceerd. Uiteraard kan Apple beschikken over nieuwere technologie maar het idee is voor het eerst goed uitgewerkt door HTC. Het is een combinatie van een tablet PC met een smartphone. je kunt werkelijk overal het web op.

  2. Eduard -

    Maar liefst? Zoveel is 7 inch niet, dat is nog kleiner dan van een netbook, wat moet je daar mee en dan wel een 120 gb harde schijf. Zoveel zul je echt niet nodig hebben want voor je plezier werk je niet op slechts 7 inch.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters