Download-tips voor iOS apps & games: week 26

Net als vorige week hebben we weer een paar apps voor iOS opgespoord die tijdelijk gratis zijn. Deze week hebben we twee actie spellen en een spel met een interactieve verhaallijn. Verder hebben we een app om bestanden draadloos te versturen en een app voor de sociale fotodienst Instagram.

App Store logo

Let op, de onderstaande apps waren op het moment van schrijven gratis. Helaas is voor de meeste apps niet bekend tot wanneer ze gratis zijn. Kijk dus goed of een app nog steeds gratis is voordat je hem download!

Deze week beginnen we met de app Air Transfer Pro waarmee je simpel en snel bestanden van je computer op je iPhone of iPad kunt krijgen. De tweede app is een app waarmee je eenvoudig commentaar op je Instagram foto’s kan bijhouden. Daarnaast hebben we deze week drie spellen. Een actiespel Zombie HQ wat vooral draait om het afmaken van zombies, een spel gebaseerd op Jurassic Park met een interactieve verhaallijn en een Angry Birds kloon in de supermarkt. De apps zijn tijdelijk gratis dus je moet er weer snel bij zijn!

Air Transfer Pro

Met Air Transfer Pro is het mogelijk om op een eenvoudige en snelle wijze bestanden op je iPhone of iPad te krijgen. Belangrijk hiervoor is dat beide apparaten zijn verbonden aan hetzelfde netwerk. Vervolgens start je de app en ga je op de computer naar het adres wat de app je opgeeft. Door het adres te volgen kom je op een site (die draait op het iOS apparaat zelf) waar je bestanden kan uploaden naar je apparaat. De app plaatst de bestanden vervolgens in de juiste categorie zodat je het eenvoudig kan terug vinden. Op deze manier kan je zonder tussenkomst van iTunes films, muziek, foto’s, documenten etc op je apparaat krijgen.

De app is hier gratis te downloaden voor de iPhone en iPad.

Air Transfer Pro

 

Air Transfer Pro 2

 

InstaCommentor for Instagram

Instagram is een populaire app om foto’s mee te maken en een speciaal effect mee te geven. Daarnaast biedt het ook een sociaal netwerk aan waar je de foto’s kan delen met vrienden. Aangezien er steeds meer mensen Instagram gebruiken wordt het steeds lastiger om de interactie met andere gebruikers bij te houden. De app InstaCommentor for Instagram moet je daarbij helpen. De app geeft een duidelijk overzicht van je gepubliceerde foto’s en commentaar. Hierdoor kun je snel zien of er nog mensen op je foto hebben gereageerd om daar weer op te reageren.

De app is gratis tot 30 juni en hier te downloaden voor de iPhone.

InstaCommentor for Instagram

 

InstaCommentor for Instagram

 

InstaCommentor for Instagram

 

Zombie HQ

De titel van het spel verraad het al een beetje, maar dit spel gaat over zombies. In Zombie HQ draait het vooral om het afschieten van zombies. Heel veel meer woorden hoeven we er ook niet over te vertellen omdat het daar ook wel bij blijft. Het is een schietspel waarbij uit iedere hoek zombies komen welke je moet neerschieten. Het spel heeft vrijwel non-stop actie omdat de zombies maar blijven komen. De grafische effecten van het spel zijn mooi met allerlei soorten bloedspetters, acties en explosies. In het filmpje hieronder krijg je een beetje een beeld van het spel.

De app is hier gratis te downloaden voor de iPhone en iPad. Het spel is gratis te spelen, maar als je meer wapens of andere items wilt moet je deze via in-App aankopen doen.

Jurassic Park: The Game 1 HD

Jurassic Park: The Game 1 HD is een spel wat zich afspeelt op het eiland van Jurassic Park. Het spel start waar het eerste deel van de film was gebleven. De beveiliging is uitgevallen dus alle dinosaurussen lopen vrij rond. Het spel is een grote speurtocht waarbij je door verschillende personages te spelen vragen en puzzels moet oplossen. In het spel zullen verschillende beelden en filmpjes naar voren komen die herkenbaar zullen zijn voor de mensen die de film hebben gezien. Hoe het verhaal loopt zal deels afhangen hoe je in het spel antwoord in conversaties met andere personages en om gaat met verschillende situaties. In totaal bestaat dit spel uit vier delen waarvan de eerste nu gratis is te downloaden.

Het spel is alleen op een iPad te spelen en valt hier</a> tijdelijk gratis te downloaden.

Bullistic Unleashed

Bullistic Unleashed is een spel dat ons veel doet denken aan Angry Birds. In dit spel hebben een katapult, erg origineel bedacht, waarmee je mensen en winkelobjecten moet vernietigen. Ondanks dat de gameplay misschien veel weg heeft van Angry Birds heeft het spel met zijn graphics en spelelementen toch wat unieks. Je moet via een katapult een stier schieten in de supermarkt waarbij je zoveel mogelijk moet slopen. De video hieronder laat duidelijk zien hoe het spel werkt en eruit ziet.

Het spel is hier tijdelijk gratis te downloaden voor zowel de iPhone als de iPad.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters