Drie nieuwe afbeeldingen van de Samsung Gear Fit 2

Er zijn nieuwe afbeeldingen verschenen van de Samsung Gear Fit 2. Deze afbeeldingen zijn online verspreid via het Twitter-account van Evan Blass.

Evan Blass lekt vaker foto’s van producten die nog niet zijn uitgekomen. Op evleaks, het Twitter-account van Blass, is de wearable in drie kleuren te zien, namelijk zwart, roze en blauw.

Gelekte foto’s

Voordat deze foto’s bekend zijn gemaakt lekte hij al eerder beelden over deze sportarmband van Samsung. Hij liet al eerder zien dat de Gear Fit 2 een digitale klok heeft. De nieuwe weergave ziet er wat anders uit dan hij in eerste instantie liet zien. De sportarmband is gekoppeld aan je smartphone en laat notificaties zien op het digitale scherm van de armband.

Gear Fit 2

‘Verschijnt in de zomer’

Samsung bracht de eerste Gear Fit uit in 2014 en de opvolger zal waarschijnlijk op korte termijn verschijnen en dit zal rond de zomer zijn. Naar verwachting zal de prijs rond de 200 dollar gaan kosten, zoals de eerste sportarmband. Sinds april zijn er al diverse geruchten verschenen over de nieuwe sportarmband.

Features Samsung Gear Fit 2

De Samsung Gear Fit 2 zal zich meer gaan positioneren als ‘sport tracker’ en minder als een smartwatch. Er is een duidelijk onderscheid tussen de series van Samsung, dit komt door de features van de wearables. Deze sportarmband heeft een 1,84-inch Super Amoledscherm en heeft een rechthoekig beeldscherm. Het beeldscherm is rechthoekiger dan het vorige model zodat de ergonomie beter is. Een belangrijke toegevoegde feature is een GPS-ontvanger, deze kan nauwkeuriger de sportprestaties bijhouden. Daarnaast heeft de wearable een hartslagmeter en stappenteller.

Bron: evleaks

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters