Drie nieuwe afbeeldingen van de Samsung Gear Fit 2

Er zijn nieuwe afbeeldingen verschenen van de Samsung Gear Fit 2. Deze afbeeldingen zijn online verspreid via het Twitter-account van Evan Blass.

Evan Blass lekt vaker foto’s van producten die nog niet zijn uitgekomen. Op evleaks, het Twitter-account van Blass, is de wearable in drie kleuren te zien, namelijk zwart, roze en blauw.

Gelekte foto’s

Voordat deze foto’s bekend zijn gemaakt lekte hij al eerder beelden over deze sportarmband van Samsung. Hij liet al eerder zien dat de Gear Fit 2 een digitale klok heeft. De nieuwe weergave ziet er wat anders uit dan hij in eerste instantie liet zien. De sportarmband is gekoppeld aan je smartphone en laat notificaties zien op het digitale scherm van de armband.

Gear Fit 2

‘Verschijnt in de zomer’

Samsung bracht de eerste Gear Fit uit in 2014 en de opvolger zal waarschijnlijk op korte termijn verschijnen en dit zal rond de zomer zijn. Naar verwachting zal de prijs rond de 200 dollar gaan kosten, zoals de eerste sportarmband. Sinds april zijn er al diverse geruchten verschenen over de nieuwe sportarmband.

Features Samsung Gear Fit 2

De Samsung Gear Fit 2 zal zich meer gaan positioneren als ‘sport tracker’ en minder als een smartwatch. Er is een duidelijk onderscheid tussen de series van Samsung, dit komt door de features van de wearables. Deze sportarmband heeft een 1,84-inch Super Amoledscherm en heeft een rechthoekig beeldscherm. Het beeldscherm is rechthoekiger dan het vorige model zodat de ergonomie beter is. Een belangrijke toegevoegde feature is een GPS-ontvanger, deze kan nauwkeuriger de sportprestaties bijhouden. Daarnaast heeft de wearable een hartslagmeter en stappenteller.

Bron: evleaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple Watch Pride Edition

Gedeelte opbrengst Apple Watch Pride Edition bandje gaat naar LGBTQ groepen lees verder

Snapchat Spectacles 2

Snapchat Spectacles 2 legt focus op augmented reality lees verder

Apple Watch 3

Apple experimenteert met flexibele displays voor nieuwe Apple Watch lees verder

FitBit

‘Nieuwe smartwatch van FitBit heeft accuduur van vier dagen’ lees verder

Android Wear 2.0

Deze smartwatches krijgen Android Wear 2.0 lees verder

Uvolt Watch

Uvolt Watch: laad je telefoon snel op met deze unieke smartwatch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters