Drie nieuwe Blackberry's lekken uit

Via The Boy Genius Report is een drietal nieuwe BlackBerry-apparaten uitgelekt. De BlackBerry Onix, Driftwood en Magnum van RIM zullen alle 9xxx modellen worden en functies zoals 3G en Wi-Fi moeten ondersteunen.

Rim BlackBerryThe Boy Genius Report heeft weer eens wat leuke informatie gevonden, dit keer over een drietal nieuwe BlackBerry’s. Ook over een aantal modellen die we al kenden heeft de site nog wat info online geplaatst. De nieuwe toestellen gaan schuil onder de namen Onyx, Driftwood en Magnum, waarbij het zou kunnen dat de laatste twee hetzelfde toestel aanduiden. Wanneer de telefoons op de markt gaan komen weet BGR nog niet en het zou kunnen dat ze alleen Amerika zullen aandoen. Dit is echter allemaal niet bevestigd. Het enige wat we nu wel hebben zijn een aantal specificaties.

Alledrie de toestellen moeten een scherm met een resolutie van 480×360 pixels hebben, samen met ondersteuning voor UMTS, Wi-Fi en gps. Ook een camera is in de genoemde toestellen aan boord en natuurlijk is ook een muziekspeler niet vergeten. De toestellen zouden alledrie ook een qwerty-toetsenbord hebben en de kans is niet uitgesloten dat de Onyx, Driftwood en Magnum een touchscreen bevatten. Het enige verschil tussen de toestellen lijkt op het eerste gezicht dat de Driftwood geen UMA ondersteunt en de andere twee toestellen wel. Volgens BGR is er een kans aanwezig dat de Driftwood en de Magnum hetzelfde toestel zijn. De Magnum zou een versie met UMA voor AT&T zijn en de Driftwood een versie zonder UMA voor andere providers en misschien ook andere landen dan Amerika.

Ook wist The Boy Genius Report te melden dat BlackBerry de Bold langzaam gaat vervangen door een versie met UMA-ondersteuning, maar waarschijnlijk zal dat alleen over Amerika gaan en daar hebben wij dan ook niet veel mee te maken. Als laatste meldde BGR nog dat de eerder gelekte BlackBerry Gemini geen toestel zal zijn, maar een lijn van toestellen. Deze nieuwe lijn zou waarschijnlijk als vervanging voor de Curve- of Pearl-lijn komen.

Bron: The Boy Genius Report

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters