Drie nieuwe Motorola's gekiekt

Motorola is in Nederland inmiddels niet zo groot meer, maar in het buitenland brengt het bedrijf nog volop telefoons uit. Daarvan zijn er nu drie gelekt, waarvan er één uitgerust zou zijn met een quadcore-processor.

Die quadcore-processor lijkt wel enigszins onrealistisch. Het eerste dualcore-toestel is pas net op de markt en de eerste quadcore-processor die voor telefoons bedoeld is begint pas eind dit jaar beschikbaar te komen. Dan duurt het in de praktijk meestal nog zeker een half jaar voordat hij ook in een telefoon gebakken is.

Verder zou dit toestel, dat onder de naam Targa bekend staat, uitgerust zijn met een 13-megapixelcamera, iets dat ook niet erg logisch lijkt. Tot slot zou het toestel uitgerust zijn met LTE en een qHD-scherm, waarmee het een ware superphone lijkt te worden.

Motorola Targa

 

Motorola Droid 3

Verder is er de Droid 3, die in Europa ongetwijfeld beschikbaar zal zijn onder de naam Milestone 3. Dat toestel moet in ieder geval een verbeterd toetsenbord hebben ten opzichte van zijn voorganger. Verder is het uiterlijk niet erg veranderd zoals op de foto’s te zien is.

Technische informatie over de Droid 3 is nog niet beschikbaar. De enige dingen die we weten is dat het toestel bij het Amerikaanse Verizon Wireless verkocht gaat worden en dat hij geen ondersteuning biedt voor LTE.

Motorola Droid 3

 

Motorola Droid 3

 

Tot slot is er de Droid X 2. Dat toestel bouwt, zoals de naam doet vermoeden, voort op de Motorola Droid X en ziet er dan ook bijna precies hetzelfde uit. De Droid X 2 lijkt, net als de Motorola Atrix, een dualcore-processor te gaan krijgen. Ook zou er hetzelfde qHD-display in moeten zitten als in de Atrix, die overigens bij Verizon als Droid Bionic verkocht wordt. Waar de precieze verschillen tussen de twee toestellen liggen, is niet echt duidelijk.

Bij geen van de telefoons is er iets bekend over een Nederlandse release, en ook over data en prijzen wordt geen woord gerept. Maar als de Targa echt een quadcore-processor heeft zal die nog wel even op zich laten wachten, terwijl de Droid 3 en de Droid X 2 wellicht wat eerder aangekondigd en gelanceerd zullen worden.

Motorola Droid X 2

 

Motorola Droid X 2

 

Bron: Phone Arena

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters