Drie onaangekondigde Samsungs laten zich zien op TeleVisie

Op de TeleVisie beurs, die vandaag en morgen in Nieuwegein plaatsvindt, heeft Samsung drie nog niet aangekondigde telefoons tentoongesteld. GSM Helpdesk Nederland is ter plaatse en nam enkele foto’s.

Samsung S5200 TeleVisie GSM Helpdesk

Vanmiddag om twee uur is de TeleVisie beurs in Nieuwegein van start gegaan en daar kwam GSM Helpdesk Nederland met een leuke verrassing voor ons. Ze spotten één nieuwe Samsung-telefoon en twee toestellen die we al kenden, maar die nog niet aangekondigd zijn, waren ook aanwezig. Wij zullen morgen ook ter plaatse zijn en livefoto’s voor je maken.

Het enige echt nieuwe toestel van Samsung was de Samsung S5200, die hiernaast te zien is. Dit toestel valt onder het stijlsegment van Samsung en kan gezien worden als een klein broertje van de Samsung S8300 UltraTOUCH. Het design heeft er wat van weg, maar de specificaties zijn duidelijk minder en het toestel heeft geen touchscreen. Het toestel is uitgerust met een 3-megapixelcamera, een muziekspeler en ondersteuning voor Bluetooth 2.0. Het scherm is met een doorsnede van 2,1″ niet meer dan gemiddeld. Waar het echter echt om gaat in de Samsung S5200 is zijn mooie design, dat de kleuren zwart en glanzend rood mooi combineert, net als de Samsung UltraTOUCH.

De andere twee toestellen die op de TeleVisie beurs te bezichtigen zijn, zijn de Samsung M2310 en de Samsung M2510, die we beide al een keer gezien hebben. De M2510 kwamen we tegen op een dealerevent van Samsung half maart en de M2310 lekte al een keer uit samen met de Samsung M2710. Deze goedkope muziektelefoons moeten de prepaidmarkt veroveren met hun exotische design.

Samsung M2310 TeleVisie GSM Helpdesk

 

Samsung M2510 TeleVisie GSM Helpdesk

 

Samsung M2510 dealerevent

 

Samsung M2310

 

Samsung M2310

 

Bron: GSM Helpdesk Nederland

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters