‘Nieuwe iPad komt komende lente in drie varianten’

Volgens bronnen heeft Apple grote plannen voor dit jaar voor de nieuwe iPad. Ook krijgen we te horen dat Apple nog aan het twijfelen is over de grootte van een van de nieuwe tablets. Wel is het aannemelijk dat de tablet in verschillende formaten zal komen.

Nieuwe iPad modellen

Volgens analist Ming-Chi Kuo zullen er in de lente van dit jaar drie nieuwe modellen komen in de tablet-reeks van Apple. Een daarvan heeft een scherm van 9,7-inch, waardoor het in lijn ligt met de iPads van voorgaande jaren. Verder komen er volgens Kuo een 12,9-inch iPad Pro 2 en een nieuwe iPad. Wat het formaat van de laatste variant is, is nog onbekend.

Naar verluidt gaat Apple de randen van de nieuwe iPad schrappen, of in ieder geval stevig verkleinen. Geruchten gaan dat Apple ervoor kiest om een groter scherm te maken dan de versie van 9,7-inch, maar wel dezelfde afmetingen van de behuizing te behouden. Wat het formaat van het scherm zelf zal zijn, is nog niet bekend.

screenshot ipad

iPhone 8

Naast de nieuwe iPads zal Apple ook later dit jaar nieuwe iPhones aankondigen. Dit zal volgens veel mensen een ander ontwerp krijgen dan de afgelopen jaren. Naar verluidt krijgt de nieuwste iPhone een AMOLED-scherm en een scherm dat zo goed als de hele voorkant van het toestel bedekt. Hierdoor worden de randen rondom het scherm minimaal. Momenteel is er nog niets officieel, omdat de iPhone 8 naar alle waarschijnlijkheid pas in september of oktober van dit jaar wordt aangekondigd. Volgens geruchten zal ook de nieuwe iPhone-generatie bestaan uit drie verschillende toestellen: De iPhone 7s, iPhone 7s Plus en de iPhone 8.

Beschikbaarheid

Wanneer de nieuwe iPads precies aangekondigd zullen worden is op moment van schrijven nog niet bekend. Wel gaan de geruchten rond dat de toestellen in de lente aangekondigd zullen worden. De prijs zal waarschijnlijk ongeveer gelijk liggen aan de vorige generatie iPads.

Bron: iPhoned

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters