Dual core processors komen binnenkort naar Windows Mobile

Een Portugese producent genaamd NDrive is bezig met een nieuwe Windows Mobile toestel dat de beschikking heeft over twee processor cores. De NDrive S400 wordt dan ’s werelds eerste Windows Mobile toestel met twee processor cores.

NDrive heeft eerder de S300 geproduceerd die in Portugal mateloos populair was. Volgens de laatste geruchten zijn ze nu bezig met de opvolger van de S300 genamaad de S400. Dit toestel zal beschikken over een 2,8” VGA 640×480 touch screen scherm en UMTS en HSDPA aan kunnen. Ook zal er een 3 megapixel camera op zitten echter is dit niet het meest indrukwekkende aan het nieuwe toestel. Volgens een forum zal dit namelijk het eerste toestel worden dat zal beschikken over een dual core processors zoals we die nu ook kennen in desktop pc’s. De twee processors zouden afkomstig zijn van Marvell en Qualcomm en deze zouden goed met elkaar samenwerken binnen de pda. Het gaat hier echt niet om een exacte dual core processor omdat er waarschijnlijk twee afzonderlijke modules in zullen komen die het werk moeten gaan doen.

Deze berichten zijn naar buiten gebracht via een medewerker van NDrive die beweert dat de producent volgend jaar met de pda op de markt zal komen.

post-4355-1224531619 
Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Samsung

Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X Face ID

Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters