Dual core processors komen binnenkort naar Windows Mobile

Een Portugese producent genaamd NDrive is bezig met een nieuwe Windows Mobile toestel dat de beschikking heeft over twee processor cores. De NDrive S400 wordt dan ’s werelds eerste Windows Mobile toestel met twee processor cores.

NDrive heeft eerder de S300 geproduceerd die in Portugal mateloos populair was. Volgens de laatste geruchten zijn ze nu bezig met de opvolger van de S300 genamaad de S400. Dit toestel zal beschikken over een 2,8” VGA 640×480 touch screen scherm en UMTS en HSDPA aan kunnen. Ook zal er een 3 megapixel camera op zitten echter is dit niet het meest indrukwekkende aan het nieuwe toestel. Volgens een forum zal dit namelijk het eerste toestel worden dat zal beschikken over een dual core processors zoals we die nu ook kennen in desktop pc’s. De twee processors zouden afkomstig zijn van Marvell en Qualcomm en deze zouden goed met elkaar samenwerken binnen de pda. Het gaat hier echt niet om een exacte dual core processor omdat er waarschijnlijk twee afzonderlijke modules in zullen komen die het werk moeten gaan doen.

Deze berichten zijn naar buiten gebracht via een medewerker van NDrive die beweert dat de producent volgend jaar met de pda op de markt zal komen.

post-4355-1224531619 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung flexibel display

Samsung onthult echt flexibel display lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Fuchsia logo

Fuchsia gaat Android (nog) niet vervangen lees verder

Android Go

Android Go: besturingssysteem voor opkomende markten lees verder

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

Smartphone opladen

In 2018 is je smartphone binnen vijf minuten opgeladen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters