'Dual sim-variant Samsung Galaxy Note 5 krijgt uitbreidbaar geheugen'

Net als de Samsung Galaxy S6, krijgt de Galaxy Note 5 waarschijnlijk géén micro SD-kaart. Of toch wel? De dual sim-variant van de nieuwe phablet van Samsung zou namelijk wél uitbreidbaar geheugen krijgen.

'Samsung Galaxy Note 5 krijgt geen micro sd-kaartsleuf' clsq1ncwwaaqmok

Hierover schrijft het Taiwanese Sogi. Volgens deze site biedt de dual sim-variant van de smartphone dus wél ruimte voor een micro SD-kaart om de opslagcapaciteit uit te breiden. Plaats je een micro SD-kaart in de smartphone, dan kun je echter geen tweede simkaart meer in de smartphone plaatsen.

Hiermee lijkt Samsung enigszins te breken met het Apple-model, dat de fabrikant sinds de Galaxy S6 lijkt in te zetten. De opslagcapaciteit van deze smartphone is niet uitbreidbaar en het verschil tussen de drie varianten is telkens 100 euro. De Galaxy Note 5 lijkt ook varianten te krijgen waarvan de opslagcapaciteit niet uitbreidbaar is.

De variant met 32GB kost dan bij wijze van spreken 650 euro, die met 64GB 750 euro en die met 128GB 850 euro. Het is ondertussen nog onbekend of de dual sim-variant ook in Europa op de markt gaat komen: anders is deze het aanschaffen misschien wel waard.

Samsung kondigt volgende week waarschijnlijk de Galaxy Note 5 aan, tijdens een evenement in New York. Dit gebeurt op 13 augustus. De Galaxy Note 5 krijgt waarschijnlijk een quad HD-display met een formaat van 5,7 inch. In de smartphone komt de Exynos 7422-chipset te zitten.

Verder krijgt de smartphone als het goed is 4GB werkgeheugen en een 16-megapixelcamera. Samsung zou Samsung niet zijn als de telefoon niet wordt uitgerust met allerlei gadgets, zoals een vingerafdruksensor en hartslagmeter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters