Duitse telco's: 'Nokia 800 overtreft alle verwachtingen'

De Nokia 800, de eerste Windowstelefoon van de Finse fabrikant, heeft diepe indruk gemaakt op de topmannen van Duitse telecombedrijven. Het toestel overtreft al hun verwachtingen.

Nokia 800

Naar verwachting wordt de Nokia 800 over twee dagen voor het eerst officieel geshowd tijdens Nokia World in Londen, waar All About Phones bij is en live verslag van doet.

De Duitse telco’s hebben het toestel al in handen gehad en zijn allemaal van plan om het met Kerstmis in de schappen te leggen. Het wordt een verkoophit, vermoeden ze, vooral vanwege de fantastische bouwkwaliteit. Unaniem vinden de telco-topmannen dat het toestel Nokia weer omhoog kan stoten op de telecommarkt.

Een en ander is opgetekend door een Duits tijdschrift die de toplieden interviewde. Die allemaal onder de indruk bleken van het nieuwe toestel van Nokia. Niek Jan van Damme van Deutsche Telekom verwacht dat Nokia met het toestel kan voortbouwen op vroegere successen. O2-baas REne Schuster is in het bijzonder geraakt door het design en de simpele gebruikswijze van het toestel. ”Dit toestel gaat de markt stimuleren. Wij willen het aanbieden in het kerstseizoen.”

Freenet-baas Christoph Vilanek, een van de grootste distributeurs van Nokia in Duitsland, verwacht dat het toestel grote verkoopcijfers gaat halen. Het toestel biedt volgens hem het beste wat Nokia te bieden heeft op het gebied van design, kwaliteit en functionaliteit. Mobilcom-Debitel wil het toestel in december gaan voeren als toptelefoon en gaat het promoten met televisiespotjes en krantenadvertenties.

Bron: WM Poweruser

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters