Duitse telco's: 'Nokia 800 overtreft alle verwachtingen'

De Nokia 800, de eerste Windowstelefoon van de Finse fabrikant, heeft diepe indruk gemaakt op de topmannen van Duitse telecombedrijven. Het toestel overtreft al hun verwachtingen.

Nokia 800

Naar verwachting wordt de Nokia 800 over twee dagen voor het eerst officieel geshowd tijdens Nokia World in Londen, waar All About Phones bij is en live verslag van doet.

De Duitse telco’s hebben het toestel al in handen gehad en zijn allemaal van plan om het met Kerstmis in de schappen te leggen. Het wordt een verkoophit, vermoeden ze, vooral vanwege de fantastische bouwkwaliteit. Unaniem vinden de telco-topmannen dat het toestel Nokia weer omhoog kan stoten op de telecommarkt.

Een en ander is opgetekend door een Duits tijdschrift die de toplieden interviewde. Die allemaal onder de indruk bleken van het nieuwe toestel van Nokia. Niek Jan van Damme van Deutsche Telekom verwacht dat Nokia met het toestel kan voortbouwen op vroegere successen. O2-baas REne Schuster is in het bijzonder geraakt door het design en de simpele gebruikswijze van het toestel. ”Dit toestel gaat de markt stimuleren. Wij willen het aanbieden in het kerstseizoen.”

Freenet-baas Christoph Vilanek, een van de grootste distributeurs van Nokia in Duitsland, verwacht dat het toestel grote verkoopcijfers gaat halen. Het toestel biedt volgens hem het beste wat Nokia te bieden heeft op het gebied van design, kwaliteit en functionaliteit. Mobilcom-Debitel wil het toestel in december gaan voeren als toptelefoon en gaat het promoten met televisiespotjes en krantenadvertenties.

Bron: WM Poweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Fuzzillogic -

  Dat telco's het een goed apparaat vinden is in mijn boek een minpunt voor het toestel; ik vertrouw die telco's net zover als ik ze gooien kan. Wat niet ver is.

 2. Remco -

  Ze zeggen allemaal hetzelfde en dat is niet veel…

  WAT is er dan precies zo goed aan die telefoon?

  Hij draait gewoon op WP7. Hoe is het dan ineens zo functioneel tegenover andere telefoons van bijvoorbeeld HTC of Samsung?

  Ik zie puur loze teksten zonder inhoud.
  Not convinced.

   1. robnas -

    Helaas is voor de lange termijn ook nodig dat het OS goed werkt, en daar laat WP7 nog wel een aantal steken vallen. Geen uitbreiding van geheugen, geen plug&play mass storage. Dat is niet echt gebruiksvriendelijk…

   2. Dominick -

    Apple heeft wel bewezen dat 'n OS zonder die dingen geen kans van slagen heeft inderdaad….

    Maar ik ben het met je eens dat dat dingen zijn die je liever wel in je telefoon hebt.

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters