'Dummies van de Apple iPad 2 tonen hun gezicht'

Op de CES-beurs zijn verschillende dummies opgedoken van de iPad 2 die waarschijnlijk later deze maand aangekondigd zal gaan worden. De modellen beschikken over een camera en een extra grote speaker aan de achterkant van de tablet.

Vaak voordat een nieuwe iPhone of een iPad aangekondigd wordt hebben veel partners van Apple die bijvoorbeeld accessoires maken, al de eerste specificaties van de nog aan te kondigen apparaten gekregen. Zo hebben de partners voldoende tijd om hun producten te ontwerpen en te fabriceren zodat de producten gelijktijdig met Apple de winkels in kunnen. Een logisch gevolg hiervan, en voor Apple uiteraard minder logisch, is dat veel van deze hoesjes vroegtijdig uitlekken nog voordat het product aangekondigd is. Dit gebeurd met de iPhone 4, de nieuwe iPods en ook met de eerste generatie iPad-tablet.

Nadat de eerste hoesjes voor de nieuwe iPad 2 waren gelekt, heeft nu een accessoires maker het zelfs gepresteerd om een dummy van de nieuwe iPad 2 te maken voor zijn accessoires. Volgens de fabrikant van accessoires, die overigens een dock en een toetsenbord aan het klaar stomen is voor de nieuwe generatie iPad, zal de nieuwe tablet van Apple aan de achterkant een grote speaker hebben voor muziek en andere audio. Daarnaast zit er aan de voorkant van de tablet een camera om mee te kunnen videobellen en aan de achterkant een camera voor foto’s.

Wat verder ook uit de foto’s valt af te leiden is dat de nieuwe iPad dunner zal zijn dan zijn voorganger. De dock voor de iPad 2 heeft namelijk minder ruimte en de eerste versie zal dan ook niet passen op de nieuwe accessoires. De dummy is overigens niet het uiteindelijke model dat Apple eind deze maand zal gaan presenteren. Accessoires makers krijgen slechts een paar specificaties waaraan ze voldoende hebben om hun accesoires voor te maken. De echte iPad 2 zal er naar verwachting anders uit gaan zien, maar de maten en externe facetten zullen wel grotendeels kloppen.

Apple iPad 2 mockup

 

Apple iPad 2 mockup

 

Apple iPad 2 mockup

 

Bron: 9to5mac

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. rudolf -

  En dan nog wordt het product niet zomaar ergens op een beurs ontdekt. We weten toch allemaal de heisa rond de fotos van de iPhone 4 nog… Tevens gebruikt Apple niet een goedkope buitenkant of iets anders dan het huidige IOS om producten te testen.

  Daarnaast heeft apple nog nooit een cijfer in zijn product naam gebruikt op de achterkant van een product, ook niet op de iphone 3 of 4…

  Ik kan er niet bij dat jullie serieus denken dat deze fotos ter promotie van de standaard van de nieuwe iPad van Apple zijn :S

 2. ipadje -

  @ gast rudolf

  lees het artikel eens goed na…

  "De dummy is overigens niet het uiteindelijke model dat Apple eind deze maand zal gaan presenteren."

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters