EA geeft meer informatie vrij over toekomstige iPhone games

EA Mobile heeft meer informatie en screenshots vrijgegeven over toekomstige games voor de iPhone. All About Phones maakt een samenvatting.

De iPhone is een van de snelstgroeiende mobiele platformen en daar speelt EA games graag in mee. Het bedrijf heeft All About Phones een hele boel informatie bezorgd over toekomstige games voor de iPhone. All About Phones zet alle nieuwe feiten voor jou op een rijtje. Helaas hebben wel nog zeer slecht nieuws voor de Rock Band-fans onder ons. EA heeft aan ons gemeld dat het spel niet beschikbaar zal zijn in de Benelux vanwege problemen met licenties voor de muziek die het spel bevat.

We schreven eerder al over Command and Conquer Red Alert 3, het realtime-strategiespel dat binnenkort uitkomt voor de iPhone. EA heeft tegen All About Phones bevestigd dat het spel, in tegenstelling tot de verwachtingen, wel voorzien zal zijn van een Skirmish modus ( vrij spel ). Het spel zou in de toekomst ook nog 2 uitbreidingen krijgen. Die zullen bestaan uit één betaald pakket en één gratis uitbreidingspakket. Het betaalde pakket zal The Empire Of the Rising Sun, ook wel bekend als Japan, unlocken in het spel. Dit zal vele missies en nieuwe voertuigen toevoegen aan het spel. Het gratis pakket zal Multi-player functionaliteit toevoegen aan het spel zodat je tegen vrienden kan spelen via Wi-Fi of Bluetooth. Het spel wordt deze maand nog verwacht in de App Store.

CNC

 

CNC

 

CNC

 

Gloednieuw is NBA Live. Zoals de naam al verklapt is het een basketbalspel waarin je de spelers bestuurt met een virtual joystick. In het spel worden ‘echte’ teams en spelers van de NBA gebruikt om zo het spel realistisch te maken. Tijdens het spelen wordt de commentaar gegeven door de Amerikaanse legende Marv Albert. Je kan het spel altijd hervatten wanneer je wilt zonder opnieuw te beginnen en je kan je spel opnemen om het zo te herbekijken. NBA Live wordt eind 2009 verwacht.

Ook één van de meest verkochte mobiele games allertijden komt naar de App Store: Surviving High School. In dit bekende spel moet je de middelbare school overleven door het antwoorden op vragen en het oplossen van raadsels. Het spel bevat veel minigames en zal iedere week een gratis nieuwe aflevering krijgen zodat je het spel nooit beu zal worden. De iPhone versie van Surviving High School is volgens EA de beste uitvoering van het spel tot nu toe. Surviving High School komt eind dit jaar nog naar de App Store.

NBALIVE

 

NBALIVE

 

NBALIVE

 

SHS

 

SHS 2

 

SHS 3

 

Need For Speed Shift is het nieuwste pareltje van EA in de Need For Speed-franchise en is het tweede spel uit de reeks met een versie voor de iPhone. In tegenstelling tot de andere games uit de franchise speelt Shift zich niet af op de straten, maar op een heus raceparcour. Je kan kiezen uit verschillende racebanen en kampioenschappen om in te spelen. De PC- en consoleversie van het spel heeft al veel lof gekregen en wordt door veel websites al beschreven als het beste Need For Speed spel allertijden. Helaas heeft EA nog niks verklapt over de release datum, maar we verwachten dat ook Need For Speed Shift dit jaar nog de App Store komt binnen rijden.

De Sims 3 voor de iPhone kennen we ondertussen al maar EA heeft meer informatie vrijgegeven over de toekomstige plannen van het spel. Zo zal het bedrijf dit jaar nog 6 nieuwe uitbreidingen voor het spel brengen die in het spel te koop zullen zijn via het In App purchase systeem van Apple. Zowel nieuwe meubels, auto’s en decoratie als nieuwe kleren zullen beschikbaar komen voor de iPhone versie van het spel.

NFS

 

NFS

 

TS3

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters