EA kondigt Command and Conquer en Rock Band voor de iPhone aan

EA Mobile heeft nieuwe titels bekendgemaakt voor de iPhone. Zo zal Command and Conquer Red Alert naar de iPhone gaan komen en ook Rock Band zal het toestel gaan sieren.

Command and Conquer Red Alert is een realtime-strategiespel dat zich afspeelt in een parallel universum waarin de Sovjet Unie nog steeds bestaat en de derde wereldoorlog zich afspeelt. De Sovjet-unie, het Japanse rijk en de Geallieerden vechten tegen elkaar met bovennatuurlijke wapens zoals lasers. Het spel speelt zich gedeeltelijk af op zee en op het land en daarop kunnen uiteraard verschillende missies uitgevoerd worden. Het spel bestaat uit 14 levels.

De Command and Conquer reeks is een groot succes voor de PC en de vraag is of het spel ook zo een groot succes wordt op een toestel met een kleiner scherm datg beschikt over een touchscreen. Het spel komt op 23 oktober uit in de App Store.

Command and conquer red alert

 

Bouwen

 

Gevecht

 

Rock Band is een zeer bekend spel in de Verenigde Staten en is in Europa ook wel bekend als een variant op Guitar Hero. Je moet op de juiste knoppen drukken die worden aangegeven op het scherm om zo een nummer te spelen. Het spel is vergelijkbaar met de bekende serie Tap Tap Revenge die gratis beschikbaar is in de App Store.

Het spel is uitgerust met 20 verschillende nummers van bekende artiesten zoals de Foo Fighters en de Smashing Pumpkins. Rock Band voor de iPhone wordt deze maand nog verwacht. Onduidelijk is nog wat de prijs zal worden voor beide spellen.

Rock Band

 

Deploy to save

 

Combo

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters