'Echte persfoto HTC Vigor komt uit'

De website Pocketnow heeft opnieuw een persfoto van een onaangekondigde HTC-telefoon gepubliceerd. De HTC Vigor zal de derde smartphone van HTC worden die beschikt over Beats Audio.

Pocketnow staat erom bekend dat ze vroegtijdig foto’s van telefoons weten te publiceren nog voordat de telefoon aangekondigd is door de producent. Het lijkt er langzaam op dat HTC open huis houdt aangezien de laatste tijd veel smartphones van de fabrikant vroegtijdig lekken. Nadat eerder op de dag al de foto van de HTC Rhyme lekte is het nu aan de beurt aan de HTC Vigor.

De Vigor circuleert al een tijdje in het geruchtencircuit en eerder was al duidelijk geworden dat het toestel over Beats Audio zal gaan beschikken. De Vigor lijkt de derde smartphone van HTC te gaan worden die met Beats geleverd zal gaan worden. Eerder maakte HTC de Sensation XE met Beats bekend en we zagen ook al eens een Beats-toestel in het geruchtencircuit onder de naam Runnymede.

Qua specificaties zal de Vigor vermoedelijk gaan beschikken over een de zelfde 1.5GHz dualcore-processor als in de HTC Sensation XE. Daarnaast zal het toestel een HD-scherm mee gaan krijgen met 1280×720 pixels. De Vigor zal vermoedelijk eind deze maand aangekondigd worden door HTC.

HTC Vigor 
Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters