'Echte persfoto HTC Vigor komt uit'

De website Pocketnow heeft opnieuw een persfoto van een onaangekondigde HTC-telefoon gepubliceerd. De HTC Vigor zal de derde smartphone van HTC worden die beschikt over Beats Audio.

Pocketnow staat erom bekend dat ze vroegtijdig foto’s van telefoons weten te publiceren nog voordat de telefoon aangekondigd is door de producent. Het lijkt er langzaam op dat HTC open huis houdt aangezien de laatste tijd veel smartphones van de fabrikant vroegtijdig lekken. Nadat eerder op de dag al de foto van de HTC Rhyme lekte is het nu aan de beurt aan de HTC Vigor.

De Vigor circuleert al een tijdje in het geruchtencircuit en eerder was al duidelijk geworden dat het toestel over Beats Audio zal gaan beschikken. De Vigor lijkt de derde smartphone van HTC te gaan worden die met Beats geleverd zal gaan worden. Eerder maakte HTC de Sensation XE met Beats bekend en we zagen ook al eens een Beats-toestel in het geruchtencircuit onder de naam Runnymede.

Qua specificaties zal de Vigor vermoedelijk gaan beschikken over een de zelfde 1.5GHz dualcore-processor als in de HTC Sensation XE. Daarnaast zal het toestel een HD-scherm mee gaan krijgen met 1280×720 pixels. De Vigor zal vermoedelijk eind deze maand aangekondigd worden door HTC.

HTC Vigor 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. sadik -

    Dit is van de mooiste htc die uit zal komen.
    Als apple me teleur zal stellen wat ik ook verwacht gaat deze telefoon de vervanger worden van mij htc hd2 worden als tie hier uitkomt,kortom een hele mooie telefoon met goede specificaties.

Samsung komt met klaptelefoon met high-end specificaties: pure nostalgie lees verder

Motorola Moto Z2 Force

Motorola Moto Z2 Force onthuld: high-end toestel met onbreekbaar scherm lees verder

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe lees verder

Apple iPhone 8

Zeven Apple iPhone 8 features om naar uit te kijken lees verder

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters