Een blik in de toekomst van Windows Mobile 7 en 8

We zitten nog steeds te wachten op Windows Mobile 7, maar er zijn al een aantal details over Windows Mobile 8 te vinden online. Is dit de toekomst van Windows Mobile?

De nieuwste Windows Mobile versie op het moment is 6.1 en we zitten nog te wachten op versie 6.5 en versie 7, maar er zijn nu al enkele details over Windows Mobile 8 bekend. Deze zouden weleens een mooie kijk in de toekomst van het Windows Mobile platform kunnen geven. Volgens de geruchten wordt Windows Mobile 8 erg revolutionair en helemaal opnieuw opgebouwd. Het besturingssysteem zou zelfs niet gebaseerd zijn op Windows, maar op Midori, wat een soort opvolger van Windows zou moeten zijn.

Deze versie zal niet meer lelijk en moeilijk te bedienen zijn, maar meer richting de nieuwe operating systems zoals Google’s Android, Apple’s OS X en Palm’s WebOS. Het systeem wordt intuïtiever, te gebruiken zonder stylus en grafisch een stuk mooier. Zo zal het mogelijk zijn om via het telefoonboek te zien waar iemand woont of misschien zelfs waar iemand zich op dat moment bevindt, met één druk op de knop. Ook zouden dingen automatisch aangepast kunnen worden afhankelijk van bijvoorbeeld de tijd of de plaats waar de gebruiker zich bevindt.

Ondertussen zit de hele wereld te wachten op nog een voorganger van Windows Mobile 8, namelijk versie 7. In een onlangs uitgelekte roadmap is iets aparts te zien. De geruchten gaan nu opeens weer dat Windows Mobile 6.5 er helemaal niet zal gaan komen en dat Microsoft zich nu richt op Windows Mobile 7. Kenners komen tot deze conclusie aangezien de eerste beta van de software al dit jaar wordt verwacht. De definitieve versie zal ergens volgend jaar vrijgegeven moeten worden. Volgens de bron zal er meer duidelijk worden tijdens de WMV in Barcalona op 16 februari., Microsoft zou dan het product officieel aan gaan kondigen.

windows mobile 7

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters