Een dag na afschaffing WebOS-apparaten, komt HP met witte TouchPad 64 GB

HP kondigde donderdag aan met de productie van tablets en smartphones te stoppen. Eén dag na die aankondiging verschijnt op de website van HP ineens de TouchPad 64 GB voor 599 dollar. Andere modellen worden nu bij sommige winkels voor 99 dollar min of meer weggegeven.

witte TouchPad

Alsof iemand bij HP de tamelijk schokkende beleidswijzigingen van het bedrijf donderdag heeft gemist, is doodleuk die nieuwe tablet in een nieuwe kleur online gezet. Overigens is het plaatje erbij gewoon van de zwarte TouchPad. Het plaatje hierbij is dan ook een mock-up.

Wie de tablet bestelt moet zich echter wel realiseren dat het op WebOS lopende apparaat binnenkort geen ondersteuning meer zal ontvangen van de fabrikant en het is ook zeer de vraag of er ooit wat apps voor zullen worden geschreven, aangezien het hele van Palm afkomstige besturingssysteem – waar in de grond weinig mee mis is – ten dode is opgeschreven.

De witte tablet is alleen via de website van HP te koop. De voorraad zwarte tablets is door winkeliers nauwelijks te slijten. Best Buy verkeert in een conflict met HP over het terugnemen van 200.000 TouchPads die de Amerikaanse winkelketen maar niet kwijtraakt.

Amerikanen die de tablet bestellen, kunnen hem binnen een week in huis hebben. Was deze witte versie enkele weken gepresenteerd, dan waren er wellicht wat meer van verkocht.

Bron: Precentral

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters