Een kerstgroet van All About Phones…

Het einde van het jaar nadert weer en de vakantie staat voor de deur. Daarom willen we alvast van deze gelegenheid gebruikmaken om ons af te melden voor 2007.

Het jaar is bijna afgelopen en de vakantie staat voor de deur. Zo ook voor de crew van All About Phones. De één gaat lekker op vakantie, de ander gaat wat geld bijverdienen en weer een ander moet het fort bewaken dat in een paar maanden tijd de naam AAP heeft meegekregen. We willen nu alvast even melden dat je de komende feestperiode, tot 7 Januari 2008 om precies te zijn, weinig of geen nieuws van onze redactie hoeft te verwachten.

We zijn allemaal vrijwilligers en mensen die dit voor hun lol doen, dus de kerst periode staat bij ons helemaal in het teken van familie, vrienden en natuurlijk ook mobieltjes! Als iemand van ons de tijd vind om een berichtje online te gooien dan is dat mooi meegenomen, echter kan het goed zijn dat er 1 of meer dagen voorbij gaan zonder een nieuwsbericht. We hopen dat je hiervoor begrip kunt opbrengen.

Tot slot willen we jou onwijs bedanken voor het bezoeken en misschien wel het steunen van All About Phones.nl! 2007 was voor ons het jaar waarin AAP het levenslicht zag en voor 2008 hebben we een heleboel nieuwe leuke plannen en we hopen dat jij daar ook een deel van uit gaat of blijft maken!

Hele fijne feestdagen toegewenst en alvast een gelukkig Nieuwjaar namens het hele AAP team!

Tot 2008!

kerst_gsm 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters